Τα μυστικά ομορφιάς της Βικτόρια

ΚΟΣΜΟΣΘέματαΤα μυστικά ομορφιάς της ΒικτόριαΣάββατο, Δεκέμβριος 27, 2014 - 16:10

Είναι σχεδιάστρια μόδας, πολύ ενεργή φιλάνθρωπος και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Παρά τον φόρτο που προκαλούν όλες αυτές οι ιδιότητες στο καθημερινό πρόγραμμά της, η Βικτόρια Μπέκαμ καταφέρνει να δείχνει πάντα αψεγάδιαστη. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι οι περιποιήσεις προσώπου με οξυγόνο, η σχεδόν καθημερινή γυμναστική και η διατροφή στην οποία κυριαρχεί το ψάρι.

Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια, δίνοντας μάλιστα «διευθύνσεις και ονόματα»! Οπως λέει, κρατά το δέρμα της σε καλή κατάσταση

χάρη στα προϊόντα περιποίησης και τις μεθόδους του δερματολόγου δρος Χάρολντ Λάνσερ, ο οποίος επιμελείται και την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν. Η αγαπημένη θεραπεία της, όπως παραδέχεται, είναι μια μοναδική μάσκα προσώπου, που ενισχύει την οξυγόνωση και την κυκλοφορία του αίματος των δερματικών κυττάρων. Αυτό γίνεται εφικτό με μοριακό οξυγόνο και βιταμίνες που αποτοξινώνουν τους ιστούς, ανοίγουν τους πόρους και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Τα προϊόντα του συγκεκριμένου ειδικού με έδρα το Λος Αντζελες είναι κάθε άλλο παρά φθηνά, αφού μόνο ο ορός των 25 ml κοστίζει γύρω στα 300 ευρώ. Ωστόσο, η Βικτόρια Μπέκαμ εντάσσει τις ακριβές περιποιήσεις του σε ένα πληρέστερο πρόγραμμα περιποίησης του εαυτού της, το οποίο περιλαμβάνει φθηνά και εύκολα τρικ που έχουν αποδειχτεί κρίσιμα για την ομορφιά.
Επαναλαμβάνει λοιπόν σε κάθε ευκαιρία ότι πίνει πάρα πολύ νερό καθημερινά και ότι δεν χάνει ευκαιρία να ξεκουραστεί, με μικρής διάρκειας αναπλαστικούς ύπνους. «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να πίνει μια γυναίκα πολύ νερό και να κοιμάται όσο περισσότερο γίνεται. Ωστόσο, παραδέχομαι ότι όταν έχεις τέσσερα παιδιά, αυτό είναι πιο εύκολο να το λες απ' ό,τι να το κάνεις» δήλωσε η ίδια πρόσφατα. Στα σαράντα χρόνια της εξάλλου δεν αφήνει επ' ουδενί στην τύχη τη διατροφή της, τόσο για χάρη της επιδερμίδας της όσο και για χάρη της σιλουέτας της. «Ξέρετε, τρώω πολύ υγιεινά. Τρώω πολύ ψάρι, πολλά λαχανικά και πολλά φρούτα. Γυμνάζομαι κάθε μέρα» αποκαλύπτει. Οπως λέει και ο γκουρού του άψογου δέρματός της, η πλούσια σε πρωτεΐνη διατροφή είναι απαραίτητη για τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα. Τα αμινοξέα L-λυσίνη και L-προλίνη είναι αυτά που δημιουργούν το κολλαγόνο, συστατικό κλειδί για τη νεανική όψη. Προκειμένου μάλιστα να μη σαμποτάρεται από τίποτα η καλή διατροφή, θα πρέπει το αλάτι σε αυτή να είναι από περιορισμένο έως ανύπαρκτο!

Keywords
Τυχαία Θέματα