Τα «τούμπανα» του πολέμου

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤα «τούμπανα» του πολέμουΤρίτη, Απρίλιος 22, 2014 - 17:21

Στην τελική ευθεία για τον τελικό του Κυπέλλου μπήκαν από χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ωστόσο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φαίνεται ότι δεν δείχνουν διάθεση να κλείσουν το «πολεμικό» μέτωπο με τον Ολυμπιακό. Χθες πέρασαν στην αντεπίθεση με νέα (μακροσκελή) ανακοίνωση συνεχίζοντας να χτυπούν τα «τούμπανα» του πολέμου. Αρχικά κάνουν λόγο για «υστερία», «ακατάσχετη πολυλογία» και «διασπορά φανταστικών ιστοριών» από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», ενώ στη συνέχεια εξαπολύουν βολές κατά του διευθύνοντα συμβούλου της πειραϊκής ΠΑΕ αναφορικά με όσα δήλωσε μετά τον ημιτελικό της περασμένης Τετάρτης: «Συστήνουμε στον κ. Βρέντζο να σταματήσει να επιτίθεται ανεύθυνα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διότι οι αβάσιμοι υπαινιγμοί του μπορούν να καταλήξουν σε δικαστήριο. Καμιά φορά είναι ο μόνος τρόπος να μάθεις σε μερικούς ανθρώπους να είναι υπεύθυνοι για τα λόγια τους».

Επίσης, κάνουν λόγο για ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς των όσων διαδραματίστηκαν στην Τούμπα και για «στρουθοκαμηλισμό» στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. «Εμείς προτείνουμε να σταματήσουν οι αβάσιμες και συναισθηματικές δηλώσεις που μόνο στόχο έχουν να καλύψουν τον “γυμνό βασιλιά”. Για ακόμη μία φορά (πόσες ακόμη!) προτείνουμε να προχωρήσουμε σε εποικοδομητικό διάλογο και να συγκεντρωθούμε στο πώς να οδηγήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε τροχιά αναγέννησης» συμπληρώνουν. Ακόμη, υπογραμμίζουν ότι η ΕΠΟ έχει μεγάλες ευθύνες για όσα έγιναν και παραδέχονται ότι υπήρξαν εικόνες που δεν τιμούν το πολιτισμένο ποδόσφαιρο και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν αυστηρά. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μιλά για τον τελικό και υπογραμμίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν μεγάλο κίνητρο για να πάρουν το Κύπελλο. Επίσης, υπόσχεται ότι την ένταση που είχε η ομάδα του στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό θα τη βγάλει και στον τελικό του Σαββάτου.

"Όχι άλλο λάδι στη φωτιά"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση και τονίζει πως δεν θα μπει σε δημόσιο διάλογο με όσους ευθύνονται για τα γεγονότα της Τούμπας, επισημαίνοντας πως αυτοί θα πάρουν απαντήσεις από τη Δικαιοσύνη. "Να σταματήσουν να ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά".
Στο Λιμάνι επικεντρώνονται στον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. «Χρόνια πολλά σε όλους! Με υγεία, δύναμη και πίστη για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα!» τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλης Μαρινάκης με το μήνυμα που έστειλε. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ, κατά την οποία θα τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός και λογικά θα «επικυρωθεί» και η βούληση των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο Ισπανός τεχνικός θα «τσεκάρει» την κατάσταση των δανεικών στα φιλικά με Πανιώνιο (25/4) και Λεβαδειακό (29/4). Χθες οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις. Στου Ρέντη έδωσαν το «παρών» και οι (δανεικοί) Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Καραγκούνης, Κολοβός και Βλαχοδήμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα