Τα βέλη του έρωτα στην πλατεία Συντάγματος!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤα βέλη του έρωτα στην πλατεία Συντάγματος!Σάββατο, Φεβρουάριος 14, 2015 - 15:30

Βρήκαμε τον... Ερωτα στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, ακριβώς έξω από τη Βουλή! Τον λένε Κώστα Τσάκαλο και είναι μόλις 22 ετών. Ο ίδιος έσκασε μύτη στο πολυσύχναστο σημείο σημαδεύοντας τους περαστικούς με τα βέλη του και μοιράζοντάς τους προφυλακτικά. «Διότι είναι ωραίος ο έρωτας, αλλά πρέπει να τον απολαμβάνουμε με ασφάλεια» δήλωσε ο ίδιος στην «Espresso».

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κολωνό, ο Κώστας διατηρεί εδώ και τρία χρόνια το δικό του κανάλι στο YouTube, όπου ανεβάζει χιουμοριστικά βίντεο με την υπογραφή Crazy Tsach. Με αφορμή λοιπόν τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, αποφάσισε το τελευταίο του διαδικτυακό «χτύπημα» να είναι... ερωτικό!

Τι και αν έκανε τσουχτερό κρύο το πρωί της περασμένης Πέμπτης; Εκείνος δεν πτοήθηκε. Εφτασε στο Σύνταγμα με το μετρό, έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με την αμφίεση του φτερωτού θεού.

«Φόρεσα τα φτερά μου, μια πάνα απ' αυτές για την ακράτεια και ξεκίνησα το παιχνίδι με τους περαστικούς» συνέχισε ο Crazy Tsach, τη δράση του οποίου κατέγραψε καρέ καρέ ο φωτογραφικός φακός της «Espresso». «Το διασκέδασα πολύ. Εριξα βελάκια στους περαστικούς και μοίρασα προφυλακτικά λέγοντάς τους να τα χρησιμοποιήσουν το βράδυ της γιορτής των ερωτευμένων».

Οι αντιδράσεις

Οσο για τις αντιδράσεις του κόσμου; «Επεσε πολύ γέλιο. Οι περισσότεροι αντέδρασαν με χιούμορ, ειδικά οι νέοι. Κάποιοι φάνηκε να ντρέπονται, αλλά όλοι σχεδόν έφυγαν με τα προφυλακτικά ανά χείρας, ακόμη και άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία, οι οποίοι εξέφρασαν στην αρχή την απορία: "Ποιος είναι αυτός τώρα και τι κάνει ακριβώς;" Βέβαια, δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις εκείνων που έσπευσαν να... εξαφανιστούν με το που πλησίασα. Το βασικό είναι ότι περάσαμε καλά και γελάσαμε. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος, βγάλαμε φωτογραφίες. Ο έρωτας έχει πολύ μεγάλο fan club τελικά» μας λέει.

Ο Τσάκαλος ξεκίνησε να ασχολείται με το YouTube στην ηλικία των 16 ετών, όταν φοιτούσε στην Α' Λυκείου.

«Γέλασα με την καρδιά μου βλέποντας αντίστοιχα βίντεο από το εξωτερικό και επειδή είμαι γενικά ένας άνθρωπος που δεν ενθουσιάζεται ούτε γελάει εύκολα, έκρινα ότι άξιζε τον κόπο να ασχοληθώ με αυτό. Τα πρώτα βίντεο που έφτιαξα ήταν τα λεγόμενα "lip syng", στα οποία συγχρονίζεις τα χείλη σου με τραγούδια, όπως γίνεται στα βιντεοκλίπ. Βέβαια εγώ το έκανα με αστείο τρόπο, ώστε να βγαίνει γέλιο. Αργότερα έκανα παρωδίες τραγουδιών του Παντελίδη, οι οποίες είχαν επιτυχία, καταγράφοντας πάνω από 200.000 προβολές έκαστη. Και έπειτα συνέχισα με βίντεο όπως αυτό του "Eρωτα".

»Την Πρωτοχρονιά, για παράδειγμα, είχα βγει στον δρόμο με το μποξεράκι μοιράζοντας ευχές στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή το Crazy Tsach, το κανάλι μου στο YouTube, μετράει 7.000.000 προβολές βίντεο συνολικά, ενώ σε λίγες μέρες θα συμπληρώσω 20.000 εγγραφές».

Η ηθική επιβράβευση!

Πάντως, μη φανταστείτε ότι ο νεαρός κερδίζει χρήματα από τα βίντεο. «Βγαίνουν δεν βγαίνουν 10 ευρώ την εβδομάδα απ' αυτή την ιστορία. Θα ήταν ιδανικό να κατάφερνα κάποια στιγμή να επιβιώνω απ' αυτό, αλλά δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ μ' αυτό το όνειρο. Εκείνο που θέλω είναι να κάνω τον κόσμο να γελάει. Είναι περισσότερο ηθική για μένα η επιβράβευση. Δεν μου αρέσει να βλέπω σκυθρωπά πρόσωπα γύρω μου και δυστυχώς βλέπω πολλά τα τελευταία χρόνια» μας είπε ο 22χρονος Κώστας, ο οποίος έχει κάνει σπουδές πληροφορικής, ξέρει να φτιάχνει αυτοκίνητα και παλιότερα δούλευε σε λαϊκές αγορές πουλώντας λαχανικά. «Αυτή την εποχή ασχολούμαι με τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Μου πρότειναν πρόσφατα να ασχοληθώ και με το stand up comedy, αλλά δεν ξέρω αν θα ήμουν καλός σ' αυτό και έτσι απάντησα αρνητικά».

Σε κάθε περίπτωση, μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς του καταλαμβάνει το Crazy Tsach. Μάλιστα, έχει φτάσει μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα για χάρη του. «Μια φορά με συνέλαβαν μαζί μ' έναν φίλο μου επειδή για τις ανάγκες ενός βίντεο είχαμε βγει έξω με τα μποξεράκια παριστάνοντας τους μεθυσμένους που είχαν πέσει θύματα κλοπής».

Ηλίας Μαραβέγιας
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα