Ταχτσίδης και Θεοδωροπούλου βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους στο γραφικό Ναύπλιο

SHOWBIZΓκολ στη χαράΤαχτσίδης και Θεοδωροπούλου βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους στο γραφικό ΝαύπλιοΤετάρτη, Ιούνιος 12, 2019 - 17:57

❱❱ Ηταν μια παραδεισένια στιγμή για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Κι αυτό διότι ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής και η κούκλα σύζυγός του βάφτισαν τον μόλις 11 μηνών άγγελό τους στο πανέμορφο και γραφικό Ναύπλιο, ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη.

Το μυστήριο έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας,

με το νεοφώτιστο να παίρνει το όνομα Κωνσταντίνος! Χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν ο αδελφός του ποδοσφαιριστή Βαγγέλης Ταχτσίδης και η γυναίκα του Κωνσταντίνα, τους οποίους έχουν παντρέψει η Ζέτα και ο Παναγιώτης. Μιλάμε, λοιπόν, για διπλοκουμπαριά!

Το concept της βάφτισης είχε θέμα το αγγελάκι, τα χρώματα που κυριάρχησαν στον στολισμό ήταν το λευκό και το χρυσό, ενώ η τούρτα με το αρχικό του νεοφώτιστου κρίθηκε από όλους ως... υπερπαραγωγή.

«Να μας ζήσει το νεοφώτιστο αγγελούδι μας. Εμείς οι γονείς το μόνο που επιζητούμε είναι να έχει πάντα την υγεία του, ευλογημένο στον δρόμο του Θεού και πάντα ευτυχισμένο! Εμείς ως γονείς θα του δώσουμε βάσεις για να πατήσει γερά στα πόδια του και φτερά για να πετάξει…» έγραψε στο Ιnstagram η Ζέτα, η οποία κυοφορεί το τρίτο παιδί της, ακόμα ένα αγοράκι, που θα έρθει στον κόσμο τον Αύγουστο και θα βαφτιστεί Βασίλειος.

Το μυστήριο ακολούθησε γλέντι για τους περίπου 200 καλεσμένους του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων η επίσης εγκυμονούσα Φελίσια Λαπάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα