Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015Τετάρτη, Ιανουάριος 21, 2015 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με την περίπτωση. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι' αυτό να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαχωρίστε τη σχέση σας και εμπλακείτε μόνο σε καταστάσεις που σας ταιριάζουν. Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά

του. Αντιμετωπίστε με χιούμορ αυτούς που θέλουν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους. Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σας σχέση θα φανείτε αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Παραδοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στον βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε πολλά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα και να επεκταθείτε κοινωνικά, ώστε να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στον χώρο της εργασίας σας. Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Περιορίστε τη συνήθειά σας να αναλύετε διαρκώς τα πάντα.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και καθώς έχετε αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και θα αντιδράσετε αμέσως. Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτες κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δεν θα νιώθουν ανία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δεν θέλετε και δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει. Κάντε μια εποικοδομητική συζήτηση που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μια μικρή αναταραχή που θα έρθει στο προσκήνιο αφήστε την να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανόν να μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Αν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι σημαντικό να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό χώρο και τους συνεργάτες σας. Μη χαλάτε την ψυχολογία σας και βαραίνει η καρδιά σας ακούγοντας τα λόγια του ενός και του άλλου. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που επιδιώκετε. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε προκειμένου να ικανοποιήσετε τους άλλους. Αναλάβετε ομαδικές εργασίες, ώστε να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απελπίζεστε με τις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας στον σύντροφό σας, αν δεν έχετε αποδείξεις. Οπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές. Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό όσο και για των άλλων. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια έχετε χάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα