Τι είπε για τον Καραμανλή η Νατάσα

SHOWBIZΓοήτευσε (ιατρικώς), συμβουλεύει πολιτικάΤι είπε για τον Καραμανλή η ΝατάσαΔευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:10

Γοήτευσε και καθήλωσε το γυναικείο (και όχι μόνο) κοινό της Μακεδονίας η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού μίλησε την Παρασκευή το βράδυ, με την ιδιότητα της χειρουργού, σε εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, που είχε θέμα τη σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και με απλό, άμεσο αλλά και επιστημονικό τρόπο έδωσε απαντήσεις στο πολύ ευαίσθητο αυτό ζήτημα.

«Η πρόληψη είναι ο μόνος καλός αντίπαλος στη μάχη κατά

του καρκίνου του μαστού» ήταν η κεντρική φράση στην εισήγηση της κυρίας Παζαΐτη, που ήταν η μοναδική ομιλήτρια στη εκδήλωση που έγινε στο Κτήμα Ευχών και είχε στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το ζήτημα αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Λυκείου Ελλήνων. Ενός συλλόγου από το οποίο έχει περάσει και η ίδια η κυρία Παζαΐτη στα νεανικά της χρόνια, όταν συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης. «Χαίρομαι γιατί βλέπω ανθρώπους από το Λύκειο, γιατί και εγώ είμαι ένα παιδί του» σημείωσε η Νατάσα Παζαΐτη.

Με μεγάλη άνεση

Παρουσία περίπου 200 γυναικών η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού παρουσίασε με πολύ μεγάλη άνεση τα πρόσφατα ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα, μίλησε πολύ αναλυτικά για τη μαστεκτομή και τους τρόπους με τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ψυχολογικές επιπτώσεις μιας τέτοιας επέμβασης. «Οταν μια γυναίκα κάνει μια τέτοια επέμβαση δεν πρέπει να αισθάνεται ανάπηρη» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας της δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από το κοινό.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Γεωργαντάς, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, οι δύο πρώην βουλευτές Γιώργος Φραγκίδης (ΠΑΣΟΚ) και Θόδωρος Πασσαλίδης (Ν.Δ). καθώς και πολλές γυναίκες από το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς της Μακεδονίας, που, εκτός από την ομιλία της κυρίας Παζαΐτη, απόλαυσαν τσάι και ποντιακά καναπεδάκια που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση. Πολιτικές αναφορές φυσικά δεν υπήρχαν.

Παρ' όλα αυτά, στο περιθώριο της εκδήλωσης και σε ένα ομαδικό πείραγμα που της έκαναν φίλες της από τη Θεσσαλονίκη που τη ρώτησαν αν ο Κώστας Καραμανλής θα πάει για την Προεδρία της Δημοκρατίας ή «θα κάτσει σπίτι του», η κυρία Παζαΐτη απάντησε με νόημα: «Και εγώ του λέω να κάτσει στο σπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα