Την ξυλοκόπησε γιατί δεν ενέδωσε στον έρωτά του!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣΟΚ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΤην ξυλοκόπησε γιατί δεν ενέδωσε στον έρωτά του!Τρίτη, Φεβρουάριος 24, 2015 - 15:23

Την έδειρε, γιατί την αγαπούσε! Ο λόγος για έναν 48χρονο άντρα στην Κρήτη, ο οποίος αναζητείται από τις διωκτικές Αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 37χρονης γυναίκας, η οποία αρνιόταν πεισματικά να υποκύψει στον έρωτά του.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ηρακλείου η άτυχη γυναίκα, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της πόλης. Η 37χρονη είχε πάει για ποτό σε γνωστό club της περιοχής με δύο φίλες της, όμως για κακή της τύχη μέσα στο μαγαζί διασκέδαζε και ο 48χρονος, ο οποίος μόλις την είδε άρχισε πάλι να την πολιορκεί.

Οπως ισχυρίζεται η γυναίκα, ο 48χρονος, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, την παρενοχλεί σεξουαλικά εδώ και περίπου ένα χρόνο, αλλά εκείνη δεν ενδίδει.

Οταν την είδε να μπαίνει στο μπαρ μαζί με τις φίλες της, φαίνεται πως βρήκε ακόμη μία ευκαιρία να της δείξει τον έρωτά του. Είτε βάζοντας φίλους του να την προσεγγίσουν είτε στέλνοντάς της ποτά, της ζητούσε να μιλήσουν. Η ίδια όμως αρνήθηκε και λίγο πριν πληρώσει για να φύγει είδε τον δράστη να φεύγει πρώτος. Η ώρα ήταν γύρω στις 5.30 το πρωί, όταν η 37χρονη βγήκε από το μπαράκι με κατεύθυνση το σπίτι της. Εκείνη την ώρα οι δρόμοι ήταν άδειοι, γεγονός που, όπως φαίνεται, εκμεταλλεύτηκε ο ερωτοχτυπημένος άντρας. Της έστησε καρτέρι λίγα μέτρα μακριά από το μαγαζί και μόλις την είδε, της επιτέθηκε με απίστευτη μανία, χωρίς εκείνη να προλάβει να αντιδράσει.

Οπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε το άγριο ξυλοκόπημα με μπουνιές και κλοτσιές σε όλο το σώμα της. Λίγη ώρα αργότερα την άφησε ανήμπορη στο πεζοδρόμιο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Με όση δύναμη της είχε απομείνει, η 37χρονη κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και σε άθλια κατάσταση πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου ζητώντας βοήθεια. Αφού εξιστόρησε τον εφιάλτη που έζησε, κατάθεσε εις βάρος του 48χρονου μήνυση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την εξέταση, ευτυχώς δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, αλλά έχει υποστεί «κακώσεις μαλακών μορίων», ενώ έχει γεμίσει μώλωπες και εκδορές σε όλο της το σώμα. Μέχρι αργά χθες το βράδυ σε εξέλιξη βρισκόταν η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 48χρονου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα