Το δάγκωμα του «μονομάχου»

ΚΟΣΜΟΣΤο δάγκωμα του «μονομάχου»Τρίτη, Μάιος 30, 2017 - 19:36

Εξαλλος φέρεται ότι είναι ο Κρις Μάρτιν με την οικειότητα που φάνηκε ότι έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του Αναμπελ Γουάλις ο Ράσελ Κρόου.

Ο 53χρονος σταρ κόντεψε να κλείσει δύο «σπίτια», με την αψυχολόγητη κίνησή του να δαγκώσει τρυφερά στον λαιμό την 32χρονη συμπρωταγωνίστριά του, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας τους «The Mummy», στο Σίδνεϊ. Οι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου εξαγριώνοντας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον frontman των Coldplay

και πιθανότατα και τη σύντροφο του Κρόου Τέρι Ιρβιν, δείχνουν τον Κρόου να πλησιάζει τα χείλη του και εντέλει να δαγκώνει τη Γουάλις στον αυχένα, ενώ εκείνη χαμογελάει αμήχανα και αποτραβιέται από δίπλα του.

Το περιστατικό, όμως, φέρεται ότι ενόχλησε και την πρώην σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του ηθοποιού Ντάνιελ Σπένσερ, η οποία είχε δώσει το «παρών» μαζί με τους γιους του στην πρεμιέρα, για να τον στηρίξουν.

Η Αναμπελ Γουάλις και ο Κρις Μάρτιν λέγεται ότι είναι ζευγάρι από το 2015, ενώ πέρυσι κυκλοφόρησε η φήμη ότι αρραβωνιάστηκαν, με αφορμή ένα εντυπωσιακό μονόπετρο με το οποίο εμφανίστηκε εκείνη. Ο Κρόου, από την πλευρά του, διατηρεί εδώ και αρκετούς μήνες σοβαρή σχέση με τη χήρα του «Κροκοδειλάκια» Τέρι Ιρβιν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα