Το «τιτίβισμα» της Σίσσυς που έσβησε τη γαμήλια φωτιά

SHOWBIZΤο «τιτίβισμα» της Σίσσυς που έσβησε τη γαμήλια φωτιά Τρίτη, Οκτώβριος 7, 2014 - 16:20

Εγινε κυρία Γιώργου Ανδρίτσου με δόξα και τιμή, διασκέδασε μέχρι το πρωί με τους προσκεκλημένους της στη δεξίωση και επανήλθε στο twitter για να βάλει τα πράγματα -που λίγο έλειψαν να κάνουν τον γάμο της... παρανάλωμα του πυρός- στη θέση τους. Η Σίσσυ Φειδά λίγες ώρες μετά τη γαμήλια τελετή (η οποία έγινε τελικά στο εκκλησάκι της Αγίας Αναστασίας, μέσα στην έπαυλη του αρχιτέκτονα Γιάννη Παναγιωτόπουλου στην περιοχή του Αγίου

Ιωάννη, και όχι στον Αγιο Στέφανο) «τιτίβισε» για να εκφράσει τη χαρά της, να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της ευχήθηκαν διαδικτυακά, αλλά και για να «κλείσει» το θέμα των τελευταίων ημερών: τη σχέση με τη μητέρα της Μαίρη Φειδά.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ' την καρδιά μου για τις ευχές σας! Οσο για τα υπόλοιπα, για να τελειώνει το θέμα εδώ... Είναι μάνα μου» έγραψε η Σίσσυ στο timeline της, προκειμένου να δώσει ένα τέλος στη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο γυναίκες.
Θυμίζουμε ότι η μαμά της δεν ήταν παρούσα τελικά στον γάμο, αφού η διακοσμήτρια την είχε προειδοποιήσει να μην... πατήσει το πόδι της στη Μύκονο, αν δεν ενέκρινε εκείνη τα ρούχα που θα φορούσε. Οι μόνες από το συγγενικό περιβάλλον της Σίσσυς Φειδά που έδωσαν το «παρών» ήταν μια θεία της και μια ξαδέρφη της.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα