Το υψηλόν μικρόν έχει τη δική του... κούκλα!

Συλλεκτική κούκλα κατ' εικόνα του πρίγκιπα Τζορτζ δημιούργησε αμερικανική εταιρεία στην προσπάθειά της να εκμεταλλευτεί την τρέλα που έχει ξεσπάσει παγκοσμίως γύρω από το... υψηλόν μικρόν. Η Ashton Drake Galleries, μια εταιρεία από το Ιλινόις που ειδικεύεται στο να κατασκευάζει κούκλες, διαφημίζει τον πορσελάνινο γιο-σωσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ σε εφημερίδες και περιοδικά ως χειροποίητο έργο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, μήκους

50 εκατοστών. Η κούκλα είναι ντυμένη με βαφτιστικά εμπνευσμένα από εκείνα που είχε παραγγείλει η πριγκίπισσα Βικτόρια το 1840, από σατέν, δαντέλα, μετάξι, και πωλείται πάνω σε ένα πολυτελές μαξιλάρι με κεντημένο στο χέρι το όνομα του πρίγκιπα και την ημερομηνία γέννησής του.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη διαφημιστική της καταχώριση η Ashton Drake Galleries, πρόκειται για μια συλλεκτική κούκλα, αριθμημένων αντιγράφων, που συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Ολα αυτά στην τιμή των 110 ευρώ, ποσό που μπορεί να αποπληρωθεί σε πέντε δόσεις. Η «προσφορά» ωστόσο ισχύει μόνο για 95 ημέρες, γι' αυτό και όσοι θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν τον πρίγκιπα Τζορτζ σε κούκλα πρέπει να βιαστούν. «Αναμένεται παγκόσμια ζήτηση, γι' αυτό μην περιμένετε άλλο» συμβουλεύει μέσα από τη διαφημιστική της καταχώριση η εταιρεία, ποντάροντας στους απανταχού φαν της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η «βασιλική συλλογή» της Ashton Drake Galleries απαρτίζεται επίσης από κούκλες του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, του πρίγκιπα Χάρι, της πριγκίπισσας Νταϊάνα με το νυφικό της, αλλά και κούκλα της Κέιτ Μίντλετον με τα ρούχα που φορούσε βγαίνοντας από το μαιευτήριο. Στο σάιτ της μπορεί επίσης να βρει κανείς κούκλες ηρώων της Disney, αλλά και μια μεγάλη «βρεφική» συλλογή.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα