Τραγικός θάνατος για δύο φίλους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤραγικός θάνατος για δύο φίλουςΠέμπτη, Ιούνιος 23, 2016 - 15:16

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δύο έμπειρους οδηγούς φορτηγών, που ήταν επί σειρά ετών φίλοι και συνάδελφοι στην ίδια μεταφορική εταιρία. Ο δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους όχι στο τιμόνι, αλλά σε ένα απίστευτο δυστύχημα που συνέβη νωρίς χθες το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών. Ο 34χρονος Αντώνης Μαξούλιας, που καταγόταν από τον Κρίνο Αχαΐας, και ο 42χρονος Δημήτρης Πολυδωρόπουλος είχαν σταθμεύσει τα φορτηγά τους (μπρος - πίσω) και βρίσκονταν ανάμεσά

τους. Ξαφνικά το ένα φορτηγό κύλησε και συνέθλιψε τους δύο φίλους πάνω στο άλλο!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, οι δύο συνάδελφοι σταμάτησαν στο 136ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, πάνω από το Δερβένι, όταν το όχημα του ενός πιθανότατα έπαθε βλάβη και ο δεύτερος διέκοψε το δρομολόγιό του για να τον βοηθήσει.

Μπήκαν μαζί ανάμεσα στα φορτηγά, προσπαθώντας να εξακριβώσουν ποιο ήταν το πρόβλημα, όμως για άγνωστο λόγο το μπροστινό άρχισε ξαφνικά να κυλά. Προτού προλάβουν να το αντιληφθούν, εγκλωβίστηκαν ανάμεσα στα δύο οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα