Βαφτίσια με ξύλο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒαφτίσια με ξύλο!Τρίτη, Αύγουστος 25, 2015 - 14:19

Γροθιές και κλοτσιές, μαλλιοτραβήγματα, σκισμένα ρούχα και σπασμένα αυτοκίνητα είναι λίγα από τα ευτράπελα που σημειώθηκαν σε χωριό της Πρέβεζας με «πρωταγωνιστές» θερμόαιμους πολίτες, αστυνομικούς και ιερείς! Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν ύστερα από βάπτιση μετατρέποντας σε ρινγκ (!) το χωριό Πέτρα.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Το απόγευμα του Σαββάτου έπειτα από τη βάφτιση χρειάστηκε να επέμβει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποσοβηθούν τα χειρότερα. Ολα άρχισαν έξω από σπίτι όπου είχαν σταθμεύσει δεκάδες αυτοκίνητα των

καλεσμένων στο γλέντι της βάφτισης που τελέστηκε στον Αγιο Βαρνάβα Λούρου.

Ο δρόμος είχε κλείσει και τα οχήματα δεν μπορούσαν να διέλθουν, κάτι που προκάλεσε την οργή των διερχόμενων οδηγών. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας έσπευσαν με δύο περιπολικά, με αποτέλεσμα ο δρόμος να ανοίξει αλλά για λίγο. Μόλις οι αστυνομικοί έφυγαν, ο δρόμος μπλόκαρε ξανά!

Μεταξύ των διερχομένων ήταν τρεις ιερείς και ένας πολίτης (με δύο αυτοκίνητα), οι οποίοι είχαν προορισμό την εκκλησία της Παναγίας Ροδιάς προκειμένου να παρευρεθούν σε ολονυχτία. Σύμφωνα με το prevezaposto, ένας από τους ιερείς κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να παραπονεθεί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς. Ενας από τους καλεσμένους στη βάπτιση άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες, ενώ φέρεται ότι τον άρπαξε από τα μαλλιά και τον χτύπησε, ενώ ένας άλλος εκσφενδόνισε μια γλάστρα σε ένα από τα αυτοκίνητα των ιερέων προκαλώντας ζημιές.

Η κατάσταση ξέφυγε κι άλλο από τον έλεγχο, όταν επενέβη αστυνομικός, ο οποίος τελικά δέχτηκε επίθεση και... απομακρύνθηκε με σπασμένη μύτη και σκισμένο πουκάμισο! Σύντομα η αστυνομική δύναμη ενισχύθηκε, όμως οι θερμόαιμοι έφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τον περασμένο Μάιο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα επεισόδια ενεπλάκησαν πρόσωπα που έχουν πρόσφατα απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος 46χρονου στην κοινότητα Πέτρας τον περασμένο Μάιο. Τότε τρεις άντρες, αφού έβρισαν και απείλησαν τον 46χρονο, τον παρέσυραν με αυτοκίνητο τραυματίζοντάς τον στα πόδια και τα χέρια, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα