Βίλα «Τιτανικός» για stars

Το ποσό των 20.000 ευρώ για μία εβδομάδα μόνο συγκροτήματα και σταρ της ποπ όπως οι One Direction μπορούν να διαθέσουν για να μείνουν σε αυτή. Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες όμως, η διαμονή στη συγκεκριμένη βίλα του Λος Αντζελες αξίζει το κάθε cent, λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής της.

Σχεδιασμένη έτσι ώστε να θυμίζει πλώρη υπερωκεάνιου, είναι γνωστή και με την ονομασία «βίλα

Τιτανικός» και βρίσκεται στους λόφους του Μπέβερλι Χιλς με απεριόριστη θέα στην πόλη. Αποτελείται από τρία επίπεδα, με αρχιτεκτονική που παραπέμπει σε καταστρώματα και βρίσκεται σε περιφραγμένο συγκρότημα κατοικιών με αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Στην «πλώρη» της πρωταγωνιστεί μια μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα μήκους δεκαπέντε μέτρων, ενώ και τα άλλα δύο καταστρώματα-μπαλκόνια της είναι εξοπλισμένα με θερμαινόμενα τζακούζι.

Τα 1.000 τετραγωνικά μέτρα της είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε συγκροτήματος που σέβεται τον εαυτό του, καθώς διαθέτει δύο σαλόνια, ένα εκ των οποίων «multimedia room» και δύο κουζίνες. Στο σύνολό της μπορεί να φιλοξενήσει έως και δώδεκα άτομα, χωρισμένα σε έξι υπνοδωμάτια, ενώ διαθέτει οκτώ ευρύχωρα μπάνια ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός κατά τις πρωινές ώρες αιχμής. Η σάουνα και το γυμναστήριο φροντίζουν για την ευεξία και την καλή φυσική κατάσταση των ενοίκων της, τη στιγμή που οι αίθουσες κινηματογράφου και μπιλιάρδου φροντίζουν ώστε να γεμίσει πιο ευχάριστα ο ελεύθερος χρόνος τους. Το κελάρι με τη μεγάλη συλλογή κρασιών βρίσκεται στο υπόγειο, δίπλα στην αίθουσα χορού, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, μπαρ και art deco διακοσμητικά. Ηχος surround προσφέρεται σε όλη την έπαυλη, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν ανέσεις όπως τηλεoράσεις plasma, υπηρεσίες παρκαδόρων, μπάτλερ, μασέρ, ακόμα και party planners κατόπιν παραγγελίας.

Δεν χωρά αμφιβολία επομένως ότι οι One Direction πέρασαν εκεί μια ονειρεμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της «Take me home» περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα