Βραδιά από... πλατίνα

13:28 8/4/2013 - Πηγή: Espresso

Μια εντυπωσιακή βραδιά αφιερωμένη σε μία μοναδική επιτυχία. Οι διπλά πλατινένιες πωλήσεις, μέσα σε εφτά μόλις ημέρες, του νέου CD του Γιάννη Πλούταρχου «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» γιορτάστηκαν με ένα ξεχωριστό live concert του κορυφαίου ερμηνευτή το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου στο νυχτερινό μαγαζί «Θέα». Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή της διπλής πλατίνας σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Στη σκηνή ανέβηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Heaven Music,

Γιώργος Κυβέλος, ο οποίος επισήμανε τη σπουδαιότητα αυτής της επιτυχίας για τη σημερινή εποχή της δισκογραφίας και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και αφοσιώθηκαν στην έκδοση και την κυκλοφορία του CD «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο». Στη συνέχεια κάλεσε στη σκηνή τον Γιάννη Πλούταρχο για να παραλάβει τον διπλά πλατινένιο δίσκο του, ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο τραγουδιστής πήρε τον λόγο, προσκαλώντας και ευχαριστώντας όλους τους δημιουργούς. Κατά τη διάρκεια του live δεν έλειψαν φυσικά οι εκπλήξεις, καθώς στη σκηνή ανέβηκε ο Γιάννης Σαββιδάκης που τραγούδησε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο το τραγούδι «Βέλος», που υπογράφει στο νέο CD, αλλά και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται στο «Θέα» από τις 12 Απριλίου.

Επίσης ο Γιάννης Πλούταρχος, τιμώντας την παρουσία του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Οικονομόπουλου, ερμήνευσε από ένα τραγούδι τους!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα