Βρήκε τον γιο της απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒρήκε τον γιο της απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού τουςΠέμπτη, Μάιος 29, 2014 - 16:03

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για την τοπική κοινωνία της Σερίφου η είδηση της αυτοκτονίας ενός 40χρονου κατοίκου του νησιού! Ο άτυχος άντρας, που έβαλε τέλος στη ζωή του τη Δευτέρα μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού του, στην Κάτω Χώρα Σερίφου, αντιμετώπιζε, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά φαίνεται πως τον οδήγησαν στα άκρα και στην απόφαση να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του απαγχονισμένου σώματος του

ίδιου της του γιου βρέθηκε η μητέρα του, η οποία μπήκε στο σπίτι και τον βρήκε νεκρό. Η χαροκαμένη μάνα, σοκαρισμένη από το τραγικό γεγονός, κατόρθωσε να βρει το κουράγιο να ειδοποιήσει τους οικείους της και στη συνέχεια την Αστυνομία, άντρες της οποίας έφτασαν στο σπίτι και βεβαιώθηκαν ότι ο 40χρονος δεν είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο νεκρός μεταφέρθηκε με ταχύπλοο στο λιμάνι της Σύρου και από εκεί στο γενικό νοσοκομείο του νησιού προκειμένου ιατροδικαστής να διενεργήσει νεκροψία - νεκροτομή. Το τραγικό αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των αυτοκτονιών τη φετινή χρονιά στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα