Ξέφρενο ταξιδιωτικό πάρτι με φόντο την πόλη των αγγέλων!

TV GOSSIPΞέφρενο ταξιδιωτικό πάρτι με φόντο την πόλη των αγγέλων!Δευτέρα, Ιούνιος 16, 2014 - 14:11

Λάμψη, δόξα, περιπέτεια, όνειρα, ρομαντισμός… Πόσα μπορούν να χωρέσουν σε μία πόλη; Οταν μιλάμε για το Λος Αντζελες, όλα είναι εφικτά. Επίσης, όταν αναφερόμαστε στο «World party», τίποτα δεν είναι απραγματοποίητο και ακατόρθωτο. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, πιστοί στο ραντεβού τους με τους τηλεθεατές του Alpha, αύριο στις 22.30 δίνουν ακόμη μία φορά ραντεβού στην πόλη των αγγέλων και αποδεικνύουν ότι δεν το βάζουν εύκολα κάτω.

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε αύριο οι δύο Θεσσαλονικείς παρουσιαστές έχουν βάλει σκοπό να κυνηγήσουν το όνειρό τους: να γίνουν αστέρες του Χόλιγουντ. Προκειμένου να καταφέρουν κάτι τέτοιο χρειάζεται επιμονή και αρκετή τρέλα. Ετσι, για άλλη μία φορά είναι έτοιμοι για όλα.

Στην αρχή επισκέπτονται τα πιο σύγχρονα στούντιο όπου κατασκευάζονται οι στολές των γνωστών κινηματογραφικών υπερηρώων. Μετά δοκιμάζουν τις αντοχές και τις επιδόσεις τους στις πολεμικές τέχνες μπαίνοντας σε επικίνδυνα κλουβιά ΜΜΑ. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει ακόμη πιο πολύ όταν ο Σάκης και ο Γιώργος αποφασίζουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους στον δρόμο για τη δόξα, γι' αυτό και κάνουν on camera μπότοξ και spray tan.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού στη διαδρομή προς την πραγματοποίηση της επιθυμίας τους θα έχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ο παγκοσμίως γνωστός BMX rider Anthony Napolitan και ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός Carmen Rizzo, που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Coldplay και ο διεθνούς φήμης dj Tiesto, δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στον... πειρασμό και θα μπουν με τη σειρά τους στην παρέα του ξέφρενου τηλεοπτικού πάρτι, παρουσιάζοντας από τη δική τους πλευρά το λαμπερό και κοσμοπολίτικο Λος Αντζελες.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα