Ξεκλήρισε οικογένεια για μια θέση πάρκινγκ!

ΚΟΣΜΟΣΞεκλήρισε οικογένεια για μια θέση πάρκινγκ!Τρίτη, Ιούλιος 14, 2015 - 17:29

Σωφρονιστικός υπάλληλος ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια στην Ιταλία για μια θέση στάθμευσης. Ο 50χρονος Λουτσιάνο Πετσέλα, που εργάζεται στη φυλακή του Σεκοντιλιάνο στη Νάπολη, δολοφόνησε τους γείτονές τους και έναν πελάτη τους πυροβολώντας τους με το υπηρεσιακό όπλο του. Νεκροί είναι ο 23χρονος Πιέτρο Βέρντε, ο 61χρονος πατέρας του Μικέλε, η σύζυγός του Βιντσέντσα, 58 ετών, και ο 37χρονος Φραντσέσκο Πινέστρο.

Οι Βέρντε έμεναν σε διώροφη μονοκατοικία, δίπλα από το σπίτι του Πετσέλα. Διατηρούσαν

επιχείρηση παραγωγής καφασιών για φρούτα, τα οποία πουλούσαν -ανάμεσα στους άλλους- και στον Πινέστρο. Τον σωφρονιστικό υπάλληλο όμως τον ενοχλούσαν τα φορτηγά που στάθμευαν συνεχώς δίπλα από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να τσακώνεται αδιάκοπα με τους Βέρντε.

Τον πυροβόλησε

Ο τελευταίος τσακωμός κατέληξε σε τραγωδία. Μόλις ο Φραντσέσκο Πινέστρο πάρκαρε το φορτηγό για να φορτώσει καφάσια για το οπωροπωλείο του, ο Λουτσιάνο Πετσέλα τον πλησίασε σε έξαλλη κατάσταση και λογόφεραν. Αμέσως μετά επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε το υπηρεσιακό όπλο του και τον πυροβόλησε. Ο 37χρονος, τραυματισμένος βαριά, προσπάθησε να ξεφύγει με το φορτηγό, αλλά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε πάνω σε τοίχο. Λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι των Βέρντε πυροβολώντας διαδοχικά τον πατέρα, τη μητέρα και τον γιο, ο οποίος είχε βγει από το δωμάτιό του για να δει τι συνέβαινε. Η μόνη που γλίτωσε ήταν η κοπέλα του, που έμεινε στο υπνοδωμάτιο. Αμέσως μετά ο σωφρονιστικός υπάλληλος πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε την πράξη του παραδίδοντας το όπλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα