Ξύλο μεταξύ δασκάλων σε σχολείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΞύλο μεταξύ δασκάλων σε σχολείο Τετάρτη, Δεκέμβριος 3, 2014 - 17:25

Σε... εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, καθώς οι δάσκαλοι και η διευθύντρια έγιναν μαλλιά κουβάρια! Οι μικροί μαθητές δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν το σκηνικό που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους -με τασάκια και βάζα να ίπτανται- ήταν αληθινό ή αν κάποιος τούς έκανε πλάκα.


Ολα ξεκίνησαν πέρυσι, όταν η Μ.Γ. τοποθετήθηκε διευθύντρια του σχολείου, αλλά τέθηκε σε εξάμηνη αργία για ανάρμοστη συμπεριφορά εντός της υπηρεσίας (σύμφωνα με καταγγελίες των δασκάλων, τους μιλούσε

υποτιμητικά). Ομως επέστρεψε στη θέση της και μήνυσε την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, βάζοντας ως μάρτυρες τους δασκάλους.


Προχθές το πρωί, όταν ένας αστυνομικός παρέδωσε στους δασκάλους τις κλήσεις μάρτυρα στην ανάκριση, ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και μέσα σε δευτερόλεπτα τασάκια και ανθοδοχεία άρχισαν να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση, με τη διευθύντρια να καταγγέλλει τους δασκάλους ότι της επιτέθηκαν και τον σύζυγό της να εισβάλλει στο σχολείο για να ζητήσει τον λόγο. Σε όλο αυτό το σκηνικό θεατές ήταν οι μαθητές, οι οποίοι αποχώρησαν άρον άρον.
Μόλις κόπασε λίγο η... θύελλα, η διευθύντρια μεταφέρθηκε με λιποθυμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα μεταφέρθηκαν και δύο δασκάλες που λόγω της έντασης αισθάνθηκαν αδιαθεσία. Οι δάσκαλοι έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου οδηγήθηκε ένας συνάδελφός τους τον οποίο η διευθύντρια κατονόμασε ως δράστη της επίθεσης εναντίον της.

Keywords
Τυχαία Θέματα