Υπερωρίες από celebrities στο «πριγκιπάτο»

SHOWBIZΥπερωρίες από celebrities στο «πριγκιπάτο»Σάββατο, Αύγουστος 25, 2018 - 15:00

❱❱ Χριστίνα Κοντοβά, Αμαρυλλίς και Κατερίνα Σικιώνη συνεχίζουν να απολαμβάνουν βουτιές στη Μύκονο

Τι κι αν το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του; Τα καλλίγραμμα κορμιά των celebrities εξακολουθούν να κάνουν παρέλαση στις παραλίες της Μυκόνου, με αποτέλεσμα οι paparazzi να βαράνε... υπερωρίες για να τις προλάβουν όλες.

Η σχεδιάστρια

Χριστίνα Κοντοβά, η οποία βρίσκεται ήδη τρεις μήνες στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων, όπου διατηρεί μαγαζί με ρούχα, εθεάθη να απολαμβάνει το μπάνιο της στο Καλό Λιβάδι παρέα με την καλή της φίλη, γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Εβελυν Καζαντζόγλου.

Στο μεταξύ, τις διακοπές της στη Μύκονο συνεχίζει η Αμαρυλλίς, η οποία διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην εγχώρια showbiz και τραβάει τα βλέμματα κάθε φορά που σκάει... μύτη φορώντας το μαγιό της, αφού θυμίζει κάτι από σταρ του «Baywatch». Ο φακός εντόπισε την τραγουδίστρια σε πολυσύχναστη πλαζ μαζί με το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρι α του reality μόδας «My Style Rocks» Ιωάννα Σιαμπάνη. Η τελευταία βρίσκεται στον κυκλαδίτικο προορισμό μαζί με τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Τέλος, η Ελληνοπορτογαλέζα Κατερίνα Σικινιώτη, διάσημο μοντέλο, Μις Πορτογαλία 2013 και νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς Mις 7 Ηπείρων 2014, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους σε... νέες περιπέτειες επί μυκονιάτικου εδάφους. Τούτη τη φορά η Κατερίνα έκανε μια βόλτα με το τζετ σκι. Οπως φάνηκε, μάλιστα, το... κατέχει το άθλημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα