Τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά

200γρ γιαούρτι1/2 κούπα αλεύρι που να φουσκώνει μόνο του250γρ. μαργαρίνη400γρ. φέτα200γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο2 αυγά1/2 κούπα γάλα1 πρέζα μοσχοκάρυδοπιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το γιαούρτι, τα αυγά, τη μαργαρίνη και το γάλα. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Καλό θα ήταν να το χτυπήσετε με ένα πίμερ.

Στη συνέχεια βάζουμε τη φέτα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια και το κίτρινο τυρί και ανακατεύουμε με κάποιο κουτάλι αυτή τη φορά. Βάζουμε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι

(όχι πολύ).

Όση ώρα ετοιμάζουμε το μείγμα, έχουμε ανάψει όλο το φούρνο και τον προθερμαίνουμε στους 200 βαθμούς.

Σε ένα στρογγυλό πυρίμαχο σκεύος (ότι σχήμα έχετε ή θέλετε), αλείφουμε λίγη μαργαρίνη τον πάτο και τα τοιχώματα και ρίχνουμε το μείγμα μας. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Ελέγχουμε με ένα μαχαιράκι αν έχει ψηθεί. Το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε λίγο.


Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές