Τρουφακια σοκολατας με ινδοκαρυδο

Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 8-10 άτομα

Υλικά:

1 πακέτο (250γρ) μπισκότα τύπου πτι-μπερ
1/3 φλιτζανιού κακάο
1/2 φλιτζάνι ινδοκάρυδο τριμμένο
1 κουτί (395γραμ.) συμπυκνωμένου γάλακτος
Επιπλέον τριμμένο ινδοκάρυδο για το τύλιγμα

Εκτέλεση:

Σπάζουμε με τα χέρια μας τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε το κακάο και το ινδοκάρυδο, ανακατεύουμε καλά, και προσθέτουμε και το

συμπυκνωμένο γάλα. Ανακατεύουμε καλά ώστε να σχηματιστεί μια εύπλαστη μάζα.
Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα και σχηματίζουμε με τα χέρια μας ένα μπαλάκι, στο μέγεθος καρυδιού.
Ρίχνουμε το μπαλάκι μέσα στο μπολ με την επιπλέον καρύδα, και το τυλίγουμε ώστε να καλυφθεί καλά όλη η επιφάνειά του με ινδοκάρυδο.
Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μίγμα, ώσπου να τελειώσουν τα υλικά. Τοποθετούμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρουμε. Καλή Όρεξη!

Keywords
Αναζητήσεις
τρουφακια με σοκολατα και ινδοκαρυδο, τρουφακια με ινδοκαρυδο και σοκολατα
Τυχαία Θέματα