Μανιτάρια πορτομπέλο σωτέ με σπανάκι

Μαλακά μανιτάρια πορτομπέλο με σπανάκι, παρμεζάνα, κρασί και αρωματικά. Πρωτότυπη και εύκολη συνταγή για συνοδευτικό είτε για κρέας είτε για ψητές πατάτες! Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα:

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι.

Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.

Ψήνουμε στο γκριλ τις κορυφές των μανιταριών για 6 λεπτά από κάθε μεριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μανιτάρια,manitaria