3sixty στο Ναύπλιο

Ενα ultra μοντέρνο μπαρ εστιατόριο στο Ναύπλιο με μια ζηλευτή κάβα και καλό φαγητό.

Η θέση Βρίσκεται στη γωνία της Βιβλιοθήκης, εκεί που τελειώνει η πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου, σε έναν δρόμο παράλληλο με το μαρμάρινο πλακόστρωτο.

 

Η ατμόσφαιρα Πρόκειται για έναν χώρο με διεθνείς επιρροές, που συνήθως συναντάμε στο Λονδίνο ή και στη Νέα Υόρκη. Αρχιτεκτονικά ανήκει στη βραβευμένη Ισμήνη Κάραλη: Πολύ λευκός και φωτεινός, με ψηλά ταβάνια, μίνιμαλ λεπτομέρειες και ποπ

αντικείμενα που συνδυάζονται με βαριά φωτιστικά και επιβλητικά τραπεζοκαθίσματα φαγητού. Για το καλοκαίρι, υπάρχει άνετος εξωτερικός χώρος σε ασπρόμαυρους χρωματισμούς.

 

Το φαγητό Το εστιατόριο λειτουργεί από το πρωί, οπότε ο κατάλογος είναι φορτωμένος με πιάτα που μπορεί κανείς να απολαύσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σερβίρεται και πρωινό. Από τις σαλάτες προτείνουμε αυτή με τις καρδιές αγκινάρας, τον καπνιστό σολομό και τη βινεγκρέτ εσπεριδοειδών. Ενδιαφέροντα και τα φρέσκα ζυμαρικά, τα οποία μπορείτε να ζητήσετε να είναι ντίνκελ (δηλαδή από αλεύρι που έχει πολύ χαμηλό ποσοστό γλουτένης). Δοκιμάσαμε και προτείνουμε το μοσχαρίσιο καρπάτσιο που αρωματίζεται με ελαιόλαδο βασιλικού, όπως επίσης και το σαγανάκι φέτας σε φύλλο spring roll με σουσάμι, μπαχαρικά και μέλι - τραγανό και γλυκόξινο. Μας άρεσαν πολύ οι φρέσκες, χοντροκομμένες τηγανητές πατάτες που συνόδευαν το ψωμωμένο κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο.

 

Ο λογαριασμός Υπολογίστε περίπου 18 ευρώ το άτομο.

 

Η κάβα Αρχικά να επισημάνουμε ότι ο χώρος στον οποίο φυλάσσονται τα μπουκάλια είναι εντυπωσιακός. Διατίθενται ετικέτες από 18 αμπελώνες, οι οποίες έχουν επιλεχθεί με βάση την εντοπιότητα (πρόκειται κυρίως για αμπελώνες της Πελοποννήσου), ώστε να μπορέσουν οι τιμές να κρατηθούν χαμηλά. Από το πλήρες και ενημερωμένο μπαρ μπορείτε να δοκιμάσετε πληθώρα κοκτέιλ, καλοφτιαγμένα και πολύ οικονομικά.

 

Επιπλέον πληροφορίες Λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

 

 Παπανικολάου 26, Παλαιό Νάυπλιο, τηλ.: 2750-28.068.
Keywords
Τυχαία Θέματα
3sixty, Ναύπλιο,3sixty, nafplio