To παιχνίδι αρχίζει με Perrier

Το νέο διαδραστικό παιχνίδι μοιάζει με μίνι ταινία νουάρ. Έτοιμοι να πρωταγωνιστήσετε;

Το Provocative Nature, η νέα digital καμπάνια του Perrier, είναι μία μοναδική διαδικτυακή εμπειρία παιχνιδιού και συγχρόνως μία διαδραστική έγχρωμη νουάρ ταινία.

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό, ένας αινιγματικός οικοδεσπότης και δύο χαρακτήρες βγαλμένοι από ταινία νουάρ, παρασύρουν τα βήματα σου στη βασιλική σουίτα ενός εμβληματικού ξενοδοχείου. Εσύ πρέπει μόνο να

αφεθείς, να κινητοποιήσεις όλες σου τις αισθήσεις και να φτάσεις στη λύση του αινίγματος...

Μέσα από το www.provocativenature.gr οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν στοιχεία, να λύσουν γρίφους, να συλλέξουν μυστικά, προκειμένου να φτάσουν, μέσα από το παιχνίδι, που έχει διάρκεια 5 επεισοδίων, στην ανακάλυψη του μυστικού του Perrier… ενός μυστικού που παραμένει κρυμμένο εδώ και 150 χρόνια! Όσο για το έπαθλο, ένας τυχερός από όσους ολοκληρώσουν και τα 5 στάδια της πρόκλησης θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Παρίσι και να παρακολουθήσει αγώνες Roland Garros!

Όμως, δώρα κρύβονται σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού: για κάθε επεισόδιο που ολοκληρώνει ο κάθε παίχτης, μπαίνει στην κλήρωση για μοναδικά δώρα εμπειρίας, όπως extreme weekends στη Ναύπακτο και τον Παρνασσό με δραστηριότητες όπως rafting, rapel, τοξοβολία, αναρρίχηση και καταβάσεις με mountain bike, διαμονή σε junior suite του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και περιποιήσεις spa στο GB Spa!

Μάθετε περισσότερα -και ξεκινήστε το παιχνίδι- στο www.provocativenature.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Perrier,