Μπισκότα με κορνφλέικς

Μια από τις έξι συνταγές για μικρούς ζαχαροπλάστες που προτείνει η Πόπη Χρυσανθίδου στις Γλυκές Ιστορίες Σεπτεμβρίου.

Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το φτερό (κάπα) μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά τις σταφίδες. Στο τέλος ρίχνουμε και το αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα για πολύ λίγο, για να μην πάρει αέρα 

το ζυμάρι.

 

Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου, με μια λαδόκολλα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα κορνφλέικς. Πλάθουμε μικρές μπάλες από τη ζύμη και τις ρολάρουμε μέσα στα κορνφλέικς. Τοποθετούμε τα μπισκότα πάνω στη λαμαρίνα αφήνοντας κενά μεταξύ τους. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο στους 170° C για 18 - 20 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπισκότα,biskota