Μπράουνι με ελαιόλαδο χωρίς αυγά
Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Κοσκινίζουμε μέσα στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε το ξύσμα, το αλάτι, τη ζάχαρη και το νερό και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα, με το φτερό, προσθέτοντας σιγά-σιγά και το ελαιόλαδο. Τα χτυπάμε λίγο ακόμη, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σταματάμε το χτύπημα, προσθέτουμε τα καρύδια και την ψιλοκομμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί τον πάτο από ταψάκι διαστάσεων περίπου 20x30 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για περίπου 30 - 35 λεπτά (όχι παραπάνω, γιατί θα ξεραθεί). Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Επειδή είναι εύθρυπτο, θέλει προσοχή στο κόψιμο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
- Τελευταία Νέα Gastronomos
- Μπράουνι με ελαιόλαδο χωρίς αυγά
- Το μενού της Μεγάλης εβδομάδας
- Food Revolution Day
- Φουρνιστό χταπόδι με σάλτσα πορτοκαλιού
- Οι αφρώδεις οίνοι Bianco Nero υποστήριξαν τη διεθνή εβδομάδα μόδας
- Ρυζοσαλάτα με γαρίδες, ντοματίνια και μυρωδικά
- Τηγανητά φασολάκια με κάρι και αμύγδαλα
- Φουρνιστό χταπόδι με σάλτσα με πορτοκάλι
- Oι γονείς αγαπούν τα βιολογικά
- Kρεμώδης σούπα με φακές και πράσα
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές