Δύο νέοι καφέδες Nespresso για ακόμα περισσότερη γευστική ένταση

Οι εκλεκτές ποικιλίες Kazaar και Dharkan έχουν δημιουργηθεί με στόχο να καθορίσουν ένα νέο επίπεδο έντασης.

Οι εκλεκτές ποικιλίες Kazaar και Dharkan της Nespresso κορυφώνουν την ένταση της απόλαυσης. Η Nespresso, δημιουργώντας τις δύο αυτές Εκλεκτές Ποικιλίες, τελειοποίησε την τέχνη δημιουργίας έντασης στη γεύση και στο άρωμα, προσφέροντας την υψηλότερη γευστική εμπειρία.

Ανατρέποντας τα στερεότυπα

του καφέ, οι ειδικοί του καφέ της Nespresso, καταδεικνύουν την εξειδίκευση και τη μαεστρία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία των καφέδων Kazaar και Dharkan. Οι ειδικοί του καφέ της Nespresso, καινοτομώντας, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όρια της κλίμακας έντασης (κλίμακα από το 1 έως το 10) με τις ποικιλίες Kazaar και Dharkan. Οι δύο αυτές ξεχωριστές και έντονες ποικιλίες καφέ προσφέρουν στους γευσιγνώστες και λάτρεις του καφέ μια νέα μοναδική εμπειρία των αισθήσεων.

Η Εκλεκτή Ποικιλία Kazaar είναι ένας αυθεντικός καφές με ένταση 12. Ο Kazaar είχε λανσαριστεί για πρώτη φορά το 2010 ως Limited Edition και κυκλοφόρησε ξανά το 2012 μιας και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τα μέλη του Nespresso Club. Ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των μελών του Club της, η Nespresso εντάσσει πλέον τον Kazaar στη μόνιμη σειρά των Εκλεκτών Ποικιλιών της.

Ταυτόχρονα, λανσάρει έναν ακόμη καφέ με έντονο χαρακτήρα (ένταση 11), τον Dharkan. Με παρατεταμένο καβούρδισμα και βελούδινη υφή, o Dharkan εμπλουτίζει τη σειρά των έντονων Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso.

Kazaar

Τολμηρό χαρμάνι δύο καφέδων Robusta από τη Βραζιλία και τη Γουατεμάλα, που δημιουργείται ειδικά για τη Nespresso, και ενός ξεχωριστά καβουρδισμένου Arabica από τη Νότιο Αμερική, ο Kazaar αποτελεί έναν καφέ ξεχωριστής έντασης. Η μοναδική πικράδα του και οι νότες πιπεριού ισορροπούνται από μία μεστή και κρεμώδη υφή.

Dharkan

Ένα χαρμάνι καφέδων Arabica από τη Λατινική Αμερική και την Ασία που αποκαλύπτει πλήρως τον χαρακτήρα του χάρη στην τεχνική του αργού καβουρδίσματος σε χαμηλή θερμοκρασία. Η ισχυρή προσωπικότητά του αναδεικνύει νότες καβουρδίσματος μαζί με υπόνοιες πικρού κακάο σε σκόνη και ψημένων δημητριακών που εκφράζονται μέσα από μία απαλή και βελούδινη υφή.

Με τη δημιουργία των δύο πιο έντονων καφέδων της έως τώρα, η Nespresso αποδεικνύει τη δυνατότητα της να προσφέρει μοναδικές και ασύγκριτες εμπειρίες για τα μέλη του Club της και για τους λάτρεις του καφέ παγκοσμίως. Έτσι, η Nespresso προσφέρει πλέον στα μέλη της μια ευρεία γκάμα επιλογών με 21 Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ, τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε ως Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato ή σε άλλες συνταγές καφέ με γάλα.

Keywords
Αναζητήσεις
καφες kazaar
Τυχαία Θέματα