Γάλα - γιαούρτι - χυμός

α. Γάλα και γιαούρτι Αμερικανικής Γεωργικής ΣχολήςΕμπλουτίζει τη γεύση σε όποια συνταγή απαιτεί γάλα! Κυρίως όμως το απολαμβάνουμε σκέτο, ζεστό με την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Πολύ καλό και το νέο προϊόν της σχολής, το αγελαδινό γιαούρτι! Μ. Σιδηροπούλου

(Αθήνα: ΑΒ, Σκλαβενίτης, Βερόπουλος, Θεσσ/νίκη: Μασούτης, Αφροδίτη, Bazaar,

τηλ.: 2310-49.27.00)

β. Χυμός από μήλα Πηλίου

Εναν πολύ καλό χυμό μήλου, από μήλα του Πηλίου, βρίσκουμε υπό την ετικέττα των καταστημάτων ΑΒ. Ο χυμός αυτός είναι εξαιρετικός, νόστιμος,με ισορροπημένη φυσική γλυκύτητα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε

και στη

ζαχαροπλαστική, και στη μαγειρική. Ντ. Νικολάου

(ΑΒ)

α. Βούτυρο πρόβειο Δωδώνη

Στην Ηπειρο ξέρουν από καλό βούτυρο και ιδού η απόδειξις. Θα μυρώσει θαυμάσια τους κουραμπιέδες, ενώ ένα κουταλάκι στη μανιταρόσουπα αρκεί για να της δώσει τρομερή ένταση. Αγγ. Ρέντουλας

(Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ,τηλ. εταιρείας: 26510- 89.700)

β. Ρυζόγαλο Κουκάκη

Στο σούπερ μάρκετ βρίσκουμε εύκολα το εξαίσιο ρυζόγαλο της εταιρείας Κουκάκη. Πλούσια η γεύση γάλακτος, και μάλιστα χωρίς ψιμύθια βανίλιας! Ενα μικρό, δροσερό επιδόρπιο. Ντ. Κιούσης

(Carrefour, Μy Market, Προμηθευτική, τηλ. παραγωγού.: 23410- 94.455)

γ. Βούτυρο Διβάνη

Μοσχομυρωδάτο χαρμάνι από αίγειο και πρόβειο γάλα, με πλούσια γεύση ώριμου γάλακτος. Είναι βούτυρο λιωμένο, με υποκίτρινο χρώμα, ιδανικό για τα γλυκά των γιορτών, ενώ αρκεί ελάχιστο στο τελείωμα του μαγειρέματος για να ευωδιάσουν σούπες, ριζότο, πατάτες φουρνιστές κ.ά. Ν. Μακρυωνίτου

(Σκλαβενίτης, τηλ. παραγωγού: 24310-84.142)

Οι διευθύνσεις των καταστημάτων βρίσκονται εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γάλα -,gala -