Κερδίστε μια «έξοδο Cinedoc» (εισιτήρια σινεμά &γεύμα)

Η ομάδα των κινηματογραφικών προβολών Cinedoc ετοίμασε για την επόμενη Τετάρτη 6 Μαρτίου μια έκπληξη ενόψει της τελευταίας προβολής του αφιερώματος «North meets South».

Το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί ονόματι «Dreamland» έρχεται από την Ισλανδία, προβλήθηκε για 1η φορά το 2009 και διαρκεί 55΄.

Λίγα λόγια για την ταινία:

«Μια ταινία για ένα έθνος που βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Η Ισλανδία, έχει απομείνει με ένα τεράστιο χρέος και ένα αβέβαιο μέλλον, ενώ σταδιακά παγιδεύεται

σε ένα σχέδιο «πράσινης ανάπτυξης» που έχει στόχο τη μετατροπή της υπέροχης άγριας φύσης της σε ένα γιγαντιαίο σύστημα εργοστασίων παραγωγής υδρο-ηλεκτρικής και γεωθερμικής ενέργειας. Ενώ η χώρα βρίσκεται σε βαθιά ύφεση, η κυβέρνηση ξεκινάει το πιο μεγαλεπήβολο έργο στην ιστορία της Ισλανδίας, να χτίσει το μεγαλύτερο φράγμα στην Ευρώπη ώστε να παρέχει φθηνή ηλεκτρική ενέργεια στο εργοστάσιο της Alcoa για ένα χυτήριο αλουμινίου στα ανατολικά φιόρδ της Ισλανδίας.»

Η έκπληξη:

Ένας τυχερός* θα κερδίσει μια διπλή πρόσκληση για το «Dreamland» και ένα γεύμα για 2 στο Safka, μετά την προβολή της ταινίας.

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα (μην ξεχάσετε να γράψετε το κινητό σας), απαντώντας στην εξής ερώτηση:

Ποια χρονιά προβλήθηκε η ταινία στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης;

Στείλτε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τρίτη 5/3 στις 3 μ.μ. Θα γίνει κλήρωση και ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.

Ημέρα και ώρα προβολής: 6/3/2013 στις 8 μ.μ.

Για όλους τους θεατές:

Μετά την προβολή θα κληρωθούν αστυνομικά μυθιστορήματα Σκανδιναβών συγγραφέων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.Oι θεατές με εισιτήριο CineDoc θα μπορούν να απολαύσουν το ειδικό μενού CineDoc δύο πιάτων στο Safka ως τις 15 Μαρτίου (Κυριακή-Πέμπτη).

*Η πρόσκληση ισχύει για 2 άτομα. Το γεύμα Cinedoc περιλαμβάνει, πρώτο και δεύτερο πιάτο και ένα ποτήρι κρασί για τον καθένα. Η «έξοδος Cinedoc» αφορά αποκλειστικά την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013. Η προβολή ξεκινά στις 8 μ.μ. και το γεύμα ακολουθεί αμέσως μετά.

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24). Τιμή εισιτηρίων: 6 ευρώ.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί ξανά στον κινηματογράφο Δαναός την Κυριακή 10 Μαρτίου. Τηλ.: 210 69 22 655.

Γαλλικό Ινστιτούτο, Σίνα 31, Αθήνα.Εστιατόριο Safka, Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82 & Πηλέως, Κεραμεικός, τηλ. 210-52.43.340.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κερδίστε, Cinedoc,kerdiste, Cinedoc