Κοχύλια με ντοματίνια, μοτσαρέλα και βασιλικό
Φτιάχνουμε μια ωμή σάλτσα, ελαφρώς μαριναρισμένη, για να νοστιμίσουμε τα ζυμαρικά μας. Σε 20 λεπτά τρώμε.
ΔιαδικασίαΚόβουμε το σκόρδο σε πολύ μικρά κομμάτια. Βάζουμε στην επιφάνεια εργασίας με το ψιλοκομμένο σκόρδο το ξύσμα λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και συνεχίζουμε να τα κόβουμε όλα μαζί μέχρι ανακατευτούν πολύ καλά και να έχουμε ένα όσο πιο ψιλοκομμένο μείγμα γίνεται (σαν την ιταλική γκρεμολάτα).
Βάζουμε τα κομμένα ντοματίνια σε ένα μεγάλο και βαθύ μπολ προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μείγμα που φτιάξαμε,
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε όσο είναι ζεστά στο μπολ με τα ντοματίνια, για να απορροφήσουν μέρος από τα υγρά της ωμής σάλτσας. Ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με το βασιλικό ή το δυόσμο και σερβίρουμε αμέσως.
Συνοδεύουμε με Μια Μαντινεία ή ένα Sauvignon blanc.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
- Τελευταία Νέα Gastronomos
- Κοχύλια με ντοματίνια, μοτσαρέλα και βασιλικό
- Σοκολατένια κρέμα σε μπολ
- Σαντορίνη για τη γραβιέρα, Ξινόμαυρο για το κεφαλοτύρι.
- Το ξεφλούδισμα των ρεβιθιών
- Η γιορτή των γεύσεων στο Mount Athos
- 7ο Sani Gourmet Festival
- Μαυρομάτικα σαλάτα με αβοκάντο
- Στο Al Pino
- Σπιτικό αναψυκτικό με λουίζα
- Εκλεκτά, ελληνικά και από το σούπερ μάρκετ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές