Μαγιονέζα με ελαιόλαδο

Στο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο. 

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα εξής:

3 κρόκοι αυγών300-450 ml ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο1 γεμάτη κουταλιά μουστάρδα της αρεσκείας μαςχυμός από 1 λεμόνιαλάτι
Keywords
Αναζητήσεις
μαγιονέζα με ελαιόλαδο
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos