Μοσχαρίσια φιλετάκια με μπίρα και μουστάρδα
Θα... σκαλώσεις με αυτά τα εσκαλόπ!
Διαδικασία Σε ένα ρηχό πιάτο ανακατεύουμε το μπαχάρι, το γλυκάνισο, λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Παίρνουμε ένα-ένα τα φιλετάκια και τα περνάμε από το μείγμα των μπαχαρικών πιέζοντας ώστε να καλυφθούν καλά και από τις 2 πλευρές.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά. Μόλις μαλακώσει, προσθέτουμε τα φιλετάκια και τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, για 4 λεπτά συνολικά. Σβήνουμε με την μπίρα και
Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το κορν φλάουρ και τον άνηθο, τα προσθέτουμε στο σκεύος και το ανακινούμε, να πάει το μείγμα παντού. Μόλις δέσει κάπως η σάλτσα, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Συνοδεύουμε, ιδανικά, με ρύζι πιλάφι με καρεδάκια καρότου.
Συνοδεύουμε με Φυσικά την μπίρα που χρησιμοποιήσαμε και στο μαγείρεμα, αφού η μπίρα αγαπάει και τη μη οινόφιλη μουστάρδα.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
- Τελευταία Νέα Gastronomos
- Μοσχαρίσια φιλετάκια με μπίρα και μουστάρδα
- Στον Παρνασσό για κοντοσούβλι
- Πώς χρησιμοποιούμε τον πελτέ σκόρδου;
- Στραγγιστή ντομάτα και κασκαβάλι
- Πέστο μυρωδικών... εν τάχει
- Πελτές ψημένου σκόρδου
- Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα
- Η λαγάνα της Μαρίας
- Αφράτη ταραμοσαλάτα
- Τούρτα με χαλβά του μπακάλη και σοκολάτα
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές