Σπιτικό Παγωτό

I scream, you scream, we all scream for Ice Cream! Το καλύτερο παγωτό είναι το σπιτικό και το ένατο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου» είναι η απόδειξη.

Φτιάχνουμε παγωτό βήμα-βήμα με παγωτομηχανή αλλά και με το χέρι. Συμβουλές και
οδηγίες για τέλειο αποτέλεσμα, μαζί με δεκάδες συνταγές. Μερικά παραδείγματα: παγωτό βανίλια, σοκολάτα, πορτοκάλι, φράουλα, με κομμάτια σοκολάτας, κακάο, μόκα, λεμόνι, κανέλα. Επίσης, παγωτό καϊμάκι και γιαούρτι, έτοιμα σε λίγα λεπτά, αλλά και παγωτά light.

Παρφέ και σεμιφρέντο: πώς τα φτιάχνουμε, γιατί είναι τέλεια για τούρτες παγωτό, πώς θα πετύχουμε τέλεια, κρεμώδη υφή. Ενδεικτικές συνταγές: κρέμα, σοκολάτα, μαστίχα, ροδάκινο, αλλά και εύκολα παρφέ – με ανθότυρο, με σουμάδα, με φρουί γλασέ. Ακόμη, ιταλικό κασάτο και ταρτούφο, αλλά και μπακλαβάς γεμιστός με παρφέ και εκμέκ με παρφέ μαστίχα.

Γρανίτες και σορμπέ: πανεύκολα, φρουτένια, ελαφριά. Τεχνικές βήμα-βήμα και υπέροχες συνταγές. Π.χ. Λεμόνι, φράουλα, ροδάκινο, καρπούζι, πεπόνι, σοκολάτα, σταφύλι, ανανάς.

Σπιτικό frozen yogurt: όλα τα κόλπα, εύκολες συνταγές, πολλές παραλλαγές.

Ιδέες για το σερβίρισμα: προφιτερόλ, παγωτό σάντουιτς, σε σοκολατένια κυπελλάκια, σε βάφλες. Μιλσέικ με παγωτό. Συνοδευτικές σος, σιρόπια και μπισκότα.

Κυκλοφορεί την Κυριακή 2 Ιουνίου με την Καθημερινή.

Keywords
Αναζητήσεις
καθημερινη καντο μονοσ σου παγωτα, παγωτο με σουμαδα
Τυχαία Θέματα
Σπιτικό Παγωτό,spitiko pagoto