Στον πάγο!

Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε δροσερά τα κρασιά μας είναι μια πρακτική, αλλά και «κομψή», σαμπανιέρα.

Κεντρική φωτογραφία, από αριστερά:

Διάφανη πλέξιγκλας, ΕυτυχιάδηςInox κόκκινη, Alessi, Notos HomeΣαμπανιέρα πλέξιγκλας, Varenne, ViniferaInox, Ανδρεάδης

Από αριστερά:

Ψάθινη, Notos HomeΣαμπανιέρα Inox, Le Patio, Notos HomeInox, Bugatti,
ΠαρουσίασηΔιάφανη, Pultex, Ευτυχιάδης

Ιδανικές θερμοκρασίες

Λευκά ξηρά, φρέσκα κρασιά: 4-6° CΛευκά αρωματικά: 6-8° CΛευκά πλούσια βαρελάτα: 10-12° CΡοζέ: 4-6° CΦρέσκα, φρουτώδη κόκκινα: 12-14° CΏριμα, μαλακά κόκκινα: 16-18° CΠλούσια τανικά κόκκινα: 18-20° CΑφρώδη: 6-8° CΓλυκά: 6-10° C

Tips

Η σαμπανιέρα γεμίζει με ένα μείγμα παγωμένου νερού και πάγου σε αναλογία 50-50.Ένα κρασί χρειάζεται περίπου 30 λεπτά στη σαμπανιέρα μέχρι να κρυώσει.Για να κρυώσει πιο γρήγορα το κρασί μας, προσθέτουμε στη σαμπανιέρα δύο χούφτες χοντρό αλάτι και μειώνουμε λίγο την ποσότητα του νερού.Η θερμοκρασία σερβιρίσματος ενός κρασιού έχει καταλυτική επίδραση στη γεύση του. Μη διστάσετε να βάλετε για 20 λεπτά στη σαμπανιέρα ένα κόκκινο κρασί, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, προκειμένου να φτάσει τους επιθυμητούς βαθμούς σερβιρίσματος.

Παρουσίαση, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 210 68 35 043Ευτυχιάδης, Μετσόβου 42, Π. Φάληρο, 210 98 89 083Ανδρεάδης, Λ. Πεντέλης 38-40 & Φ. Λίτσα 4, Χαλάνδρι, 210 68 25 276Notos Home, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 211 18 15 000Vinifera, Λ. Κηφισίας 317Β, Κηφισιά, 210 80 77 709
Keywords
Τυχαία Θέματα