Τσίζκεϊκ στο άψε-σβήσε
16:19 17/7/2013
- Πηγή: Gastronomos
Διαδικασία Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρεμώδες τυρί, την άχνη, το ξύσμα και το ποτό μέχρι να ενωθούν και να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη κρέμα. Μοιράζουμε την κρέμα με ένα κουταλάκι του γλυκού πάνω στα μπισκότα και γαρνίρουμε με μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού. Σερβίρουμε αμέσως.
Keywords
Αναζητήσεις
τσιζκεικ μανταρινι, τζιζκεικ
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
- Τελευταία Νέα Gastronomos
- Τσίζκεϊκ στο άψε-σβήσε
- Κέικ μαρμπρέ
- Στερεύουν τα πηγάδια, μειώνεται η τροφή
- Ρούμι, το ποτό της χαράς
- Σορμπέ Bellini (με σαμπάνια και ροδάκινο)
- Kονιάκ ο Βασιλιάς των ποτών
- Ζυμαρικά με κύβους μελιτζάνας, φρέσκια ντομάτα και δυόσμο
- Cointreau
- Το λικέρ από λεμόνια, ένα απίστευτο χωνευτικό
- Μια σχέση πάθους και τρυφερότητας
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές
- Μαρμελάδα μανταρίνι
- Λουκάνικα με πορτοκάλι
- Κρύα σαλάτα ζυμαρικών “alla siciliana”
- Risotto στο «κλουβί με τις τρελές» Τις μελιτζάνες…
- Κροκέτες γεμιστές
- Πουρές πατάτας
- Σαλάτα με προσούτο, παρμεζάνα και αβοκάντο
- Αφράτο μυρωδάτο κέϊκ
- Μυστικά και βότανα από τους μοναχούς της σιωπής
- Ο χιώτικος σχίνος on the rocks