Κανελόνια με σολομό και ricotta, σε σάλτσα μανιταριών

Αυτό σήμερα είναι ένα πιάτο βασισμένο σε υλικά που το καθένα από μόνο του φτιάχνει θαυμάσια πιάτα, σε ένα συνδυασμό που, εγώ τουλάχιστον, για πρώτη φορά δοκιμάζω. Κανελόνια, πιάτο κατ’ εξοχήν κυριακάτικο, στα χρόνια της νιότης μου), σολομός, υλικό κατ’ εξοχήν γιορτινό, στα χρόνια της οικονομικής ανεξαρτησίας μου και μανιτάρια, η αγαπημένη μου επιλογή στα χρόνια των γαστρονομικών εξερευνήσεών μου.

Ε, λοιπόν, αυτά τα τρία υλικά, με την προσθήκη και ενός ακόμη, της ricotta, που παίζει το ρόλο του καταλύτη, για να γίνει εύκολα διαχειρίσιμη η γέμιση, συνθέτουν ένα πιάτο πολύ νόστιμο που μπορεί να σταθεί επάξια τόσο σε ένα γιορτινό τραπέζι με απαιτητικούς συνδαιτυμόνες, όσο και σε ένα παιδικό τραπεζάκι, για να συνηθίσει ένα μικρό στις γεύσεις του ψαριού.

Πολύ εύκολο πιάτο, πολύ οικονομικό για αυτό που είναι και πολύ ευπαρουσίαστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα