Παπαρδέλες με αρωματικά, σε σάλτσα κοτόπουλου (βήμα βήμα)

Για τις παπαρδέλες (pappardelle), τα υλικά και ο τρόπος παρασκευής είναι γνωστά (για τη ζύμη, δείτε τη συνταγή για “πανεύκολες φρέσκες ταλιατέλες” (tagliatelle) της roula1983), για δε το κόψιμό τους, πέρα από τα βήματα αυτής της συνταγής, μπορείτε να δείτε πως γίνεται και στη συνταγή “Τα “Μεγάλα Μεγέθη”: Tagliatelle και Fettuccine”.
Απλά, εδώ θα ενσωματώσουμε ένα τρυκ που θα κάνει τα ζυμαρικά μας ξεχωριστά, τέτοια που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί πουθενά. Θα τους προσθέσουμε αρωματικά βότανα που θα προσδώσουν άρωμα και χρώμα στο πιάτο μας. Και μη βιασθείτε να πείτε “σιγά τα ωά
!!! Εσύ ο ίδιος μας δεν έχεις δείξει πώς να φτιάχνουμε πράσινη ζύμη (Πράσινη ζύμη για ταλιατέλες), σε κοντινό μάλιστα παρελθόν, το ξέχασες ;”. Διότι σε αυτές τις pappardelle δεν θα δώσουμε χρώμα αλλά .....σ χ έ δ ι α!! Και τί σχέδια !!! Σαν να τις έχουμε σχεδιάσει με στένσιλ και ραπιδογράφο...
Όσο για τα α ρ ώ μ α τ α... Αυτά, πραγματικά, κ υ ρ ι α ρ χ ο ύ ν στο πιάτο. Αρωματικά βότανα στη ζύμη, σκόνη κρόκου, κρεμμυδάκι και καλό ελαιόλαδο στο γαρνίρισμα, συνθέτουν ένα πιάτο που, με την παρουσία ζουμερών κομματιών κοτόπουλου, θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές