Πατάτες, με πιτούλες και σάλτσα εστραγκόν

Ένα πιάτο ...“χαδάκι”, o “αγκαλίτσας της κουζίνας”, ένα πιάτο που φτιάχνουμε όταν είμαστε λίγο πεσμένοι, έτσι, για να μας ανεβάζει λίγο τη διάθεση, μία “αλμυρή tiramisu” που μια καλή νεράιδα τη βοήθησε να ξεφύγει από το κάδρο της ζαχαροπλαστικής και να ομορφύνει τη μαγειρική μας.
Παράλληλα, είναι ένα πιάτο πολύ απλό, εύκολο στη παρασκευή του, και διασκεδαστικό όταν το τρως. Χωρίς μαχαιροπίρουνα, χωρίς “φρου-φρου κι αρώματα”, μόνο ένα απλό πιάτο και η επιθυμία για “βούτες”, ψωμιού τε και πατάτας, σε αυτή τη σάλτσα ξυδιού, αρωματισμένη με εστραγκόν.
Άλλος (άλλοι, καλύτερα) με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, άλλος (άλλη, πιο σωστά) με μία λεμονάδα, ένα φιλμ από την ατελείωτη φιλμογραφία του ...internet στη τηλεόραση, και ...να που βρήκαμε στο πιάτο αυτό τον ιδανικό “συνεργό” για βραδιές ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι...
Keywords
Τυχαία Θέματα