Ψητές γαρίδες εμπνευσμένες από την κρεόλικη κουζίνα

Για τον Emeril Lagasse, τον σπουδαίο αυτόν μάγειρα της κουζίνας του αμερικάνικου νότου, σας έχω ξαναμιλήσει με την ευκαιρία μίας προηγούμενης συνταγής που είχα ανεβάσει, για ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ πιάτο (από κάθε άποψη, νοστιμιάς, μαγειρικού ενδιαφέροντος, παράδοσης, κ.α.), την Jambalaya (“Από τη Λουϊζιάνα, με αγάπη: Jambalaya”.

Τις προάλλες, βρήκα μία συνταγή της Λεονί Σταφυλά, εμπνευσμένη –όπως λέει η ίδια- από τον chef Lagasse, σε ελληνικό site αυτή τη φορά (στο “bostanistas.gr”). Με καταβολές στην κρεόλικη κουζίνα, οι ψητές αυτές γαρίδες με την έντονη παρουσία των μυρωδικών, είναι ταυτόχρονα πολύ απλές στην ετοιμασία τους και πολύ-πολύ νόστιμες και αρωματικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψητές,psites