100 ωφελούμενοι από την Α.Σ. "Χανιά Συν-εργασία"

Εργασία

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη "ΧΑΝΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο "Χανιά κοινωνική συνοχή" προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω πράξη.

Περιοχή παρέμβασης: Χανιά

Ομάδα στόχος: Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, Αρχηγοί Μονογονεϊκών Οικογενειών, Παλιννοστούντες, Μετανάστες, Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας / Απειλούμενα από την φτώχεια και Άτομα

με αναπηρία

Αριθμός ωφελούμενων: 100

Α.Σ. ΧΑΝΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ - Πρόσκληση για συμμετοχή

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τα δικαιολογητικά και να προμηθεύονται το Έντυπο της Αίτησης από τα γραφεία των: ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ, Μπουνιαλή 11-19, Χανιά (Εμπορικό Κέντρο ΕΡΜΗΣ), τηλ. 2821058908 καθημερινά 10:00 – 16:00 όπου και θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΜΕΧΡΙ 18/01/2013.

newsedu.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα