11 προσλήψεις στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης

Εργασία

11 προσλήψεις στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης

Εντεκα ευκαιρίες πρόσληψης προσφέρει το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Αγιος Παντελεήμων», το οποίο καταρτίζει άμεσα κατάλογο επικουρικού προσωπικού για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών του.

Το προσωπικό θα επιλεγεί από την Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και θα στελεχώσει πέντε ειδικότητες.

Οσο για την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες δύο:

ΔΕ Νοσηλευτών, έξι θέσεις, καιΔΕ Θεραπευτών Παιδαγωγών, δύο
θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας πτυχιούχος ΤΕΙ Πληροφορικής, ένας πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας και ένας Διαιτολόγος κατηγορίας ΤΕ.

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών.

Ας σημειωθεί ότι οι κύριες προϋποθέσεις για την επιλογή του συγκεκριμένου προσωπικού είναι ο χρόνος ανεργίας, ο οποίος «μετράει» σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60%. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Κατά τον χρόνο απασχόλησής του, το επικουρικό προσωπικό είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Εξάλλου, ο χρόνος αυτός υπολογίζεται ως χρόνος προϋπηρεσίας και θεωρείται προσόν για την κατάληψη θέσης σε αντίστοιχο φορέα του Δημοσίου.

Αναφορικά με τα δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα ακόλουθα:

Βεβαίωση ανεργίας του ΟΑΕΔ, από την οποία να προκύπτει το χρονικό διάστημα εγγραφής του υποψηφίου στο μητρώο επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔΒεβαίωση προϋπηρεσίας στο ιδιωτικό ή δημόσιο τομέαΦωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας, ταυτότητας ομογενούς ή άδειας παραμονής σε ισχύΦωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, όπου αυτός απαιτείταιΦωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος, όπου αυτή απαιτείται, καιΥπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει κώλυμα ανάληψης καθηκόντων βάσει του Υπαλληλικού Κώδικα.

Αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση: Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Αγιος Παντελεήμων», 7ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά, Τ.Κ. 545 00, Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2310 691587 και στην ιστοσελίδα www.agios-panteleimonas.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα