137 συμβασιούχοι σε αρχαιολογικά έργα

Εργασία

137 συμβασιούχοι σε αρχαιολογικά έργα

Εκατόν τριάντα επτά προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν μέσα στον Ιανουάριο πολιτιστικοί φορείς από τη Λάρισα, τις Σέρρες, την Καβάλα, τη Θάσο, την Κορινθία και την Ηλεία (βλ. πίνακα).

Συγκεκριμένα το νέο προσωπικό που θα προσληφθεί μέσω του

προγράμματος κοινωφελούς εργασίας σε 14 εφορείες αρχαιοτήτων, θα εργαστεί για επτά μήνες, το διάστημα από 1/3/2013 έως 1/10/2013.

Οι άνεργοι θα λαμβάνουν για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης το ποσό των 25 ευρώ, ενώ ο μισθός τους θα πρέπει να μην υπερβαίνει τα 625 ευρώ μηνιαίως.

Προκηρύξεις για την πρόσληψη εργατοτεχνιτών, φυλάκων και αρχαιολόγων θα εκδώσουν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στο πλαίσιο του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

Καθοριστικά κριτήρια πρόσληψης για τους ενδιαφερόμενους, αποτελούν η ηλικία και η ανεργία. Συγκεκριμένα στις προκηρύξεις μπορούν να πάρουν μέρος μόνο νέοι άνεργοι έως 35 ετών, παρότι υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από αποφοίτους ΙΕΚ (ειδικότητας Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων), όπου διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της πλειοψηφίας των μελών τους από τους διαγωνισμούς, λόγω του ορίου ηλικίας.

Προτεραιότητα δίνεται σε μακροχρόνια ανέργους, σε βραχυχρόνια και μακροχρόνια ανέργους που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας και σε ανέργους νέους έως 30 ετών που αναζητούν εργασία, προκειμένου να επικεντρωθεί η δράση στον στόχο, που είναι η καταπολέμηση της ανεργίας των νέων.

Οι ειδικότητες σε 14 Εφορείες Αρχαιοτήτων42 θέσεις στη ΛάρισαΔίκτυο Περραιβία14η ΕΒΑΔΕ Νυχτοφυλάκων113η ΕΒΑΥΕ Εργατών /Εργατοτεχνιτών112η ΕΒΑΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων111η ΕΒΑΥΕ Εργατών /Εργατοτεχνιτών510η ΕΒΑΠΕ Αρχαιολόγων19η ΕΒΑΔΕ Νυχτοφυλάκων28η ΕΒΑΠΕ Αρχαιολόγων17η ΕΒΑΥΕ Εργατών /Εργατοτεχνιτών5ΙΕ΄ ΕΠΚΑΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων3ΔΕ Νυχτοφυλάκων2ΠΕ Αρχαιολόγων3ΥΕ Εργατών /Εργατοτεχνιτών176 θέσεις στις ΣέρρεςΑΜΚΕ «Αρωγή»14η ΕΒΑΥΕ Εργατοτεχνιτών313η ΕΒΑΔΕ Φυλάκων311 θέσεις στη ΘάσοΑΜΚΕ «Αρωγή»ΙΗ΄ ΕΠΚΑΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων5ΔΕ Νυχτοφυλάκων1ΠΕ Αρχαιολόγων1ΥΕ Εργατών /Εργατοτεχνιτών3ΥΕ Καθαριστών132 θέσεις στην ΚορινθίαΑΜΚΕ «Αρωγή»ΛΖ΄ ΕΠΚΑΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων22ΔΕ Νυχτοφυλάκων2ΥΕ Εργατών /Εργατοτεχνιτών819 θέσεις στην ΚαβάλαΑΜΚΕ «Αρωγή»14η ΕΒΑΥΕ Εργατοτεχνιτών213η ΕΒΑΔΕ Φυλάκων4ΙΗ΄ ΕΠΚΑΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων4ΔΕ Νυχτοφυλάκων4ΠΕ Αρχαιολόγων1ΥΕ Εργατών /Εργατοτεχνιτών3ΥΕ Καθαριστών128 θέσεις στην ΗλείαΑΜΚΕ «Αρωγή»Εφορεία Βυζαντινών ΑρχαιοτήτωνΠΕ Μουσειολόγων/ Μουσειοπαιδαγωγών2ΠΕ Αρχαιολόγων2ΔΕ Νυχτοφυλάκων7ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων17

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα