137 θέσεις καθηγητών - γυμναστών σε 9 δήμους

Εργασία

137 θέσεις καθηγητών - γυμναστών σε 9 δήμους

Σήμερα λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Πυλαίας-Χορτιάτη για την πρόσληψη 73 εποχικών υπαλλήλων θέσεων εποχικού προσωπικού για τη διδακτική περίοδο 2012-2013.

Πιο συγκεκριμένα, 41 εποχικοί θα προσληφθούν στο Κέντρο Πολιτισμού για το χρονικό διάστημα από έξι έως εννέα μηνών, 17 στα Προγράμματα «Αθληση για Ολους» για έξι μήνες και 15 στα Κολυμβητικά Τμήματα για έντεκα μήνες. Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι 16, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής:

ΤΕ/ΔΕ Διδασκόντων Μουσικής, 19 θέσεις,ΠΕ Καθηγητών Κολύμβησης, 15 θέσεις,ΠΕ Γυμναστών Ορθοσωμικής, Βαρών κ.λπ., 13 θέσεις,ΤΕ/ΔΕ Διδασκόντων Ζωγραφικής - Αγιογραφίας, πέντε θέσεις,ΠΕ/ΤΕ Διδασκόντων Παραδοσιακών Χορών, τέσσερις θέσεις, καιΔΕ Διδασκόντων Θεάτρου, τέσσερις θέσεις.

Από δύο θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες ΤΕ/ΔΕ Διδασκόντων Λαϊκής Τέχνης, ΤΕ/ΔΕ Διδασκόντων Φωτογραφίας και ΠΕ Γυμναστών Τένις. Επίσης, θα προσληφθούν ένας Καθηγητής Κεραμικής, ένας Καθηγητής Κοσμήματος, ένας Καθηγητής Μπαλέτου, ένας Καθηγητής Μοντέρνου Χορού, όλοι κατηγορίας ΤΕ ή ΔΕ, ένας Καθηγητής Σκακιού ΔΕ, ένας Γυμναστής Tae Kwon Do και ένας Γυμναστής Πινγκ Πονγκ, αμφότεροι κατηγορίας ΠΕ. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2313 301099.

Κοινωφελής Επιχείρηση Μουζακίου

Σήμερα το μεσημέρι πέφτει η «αυλαία» στον διαγωνισμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου για την κάλυψη 23 Καθηγητών με ωριαία αντιμισθία. Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν τους ακόλουθους φορείς:

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου
Θα προσληφθούν δώδεκα Καθηγητές Μουσικής των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ, ως ωρομίσθιοι, για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2013 έως και τις 30 Ιουνίου 2013. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν τρεις Καθηγητές Πιάνου, δύο Καθηγητές Κιθάρας, εκ των οποίων ένας κάτοχος ανώτερων θεωρητικών πτυχίων, ένας Καθηγητής Μπουζουκιού, ένας Καθηγητής Ηλεκτρικής Κιθάρας, ένας Καθηγητής Βιολιού, ένας Καθηγητής Φλάουτου, ένας Καθηγητής Ντραμς - Κρουστών, ένας Καθηγητής Μουσικής με δίπλωμα σύνθεσης και ένας Καθηγητής Μουσικής Κλαρίνου.

Φιλαρμονική
Θα προσληφθούν δύο Καθηγητές Μουσικής κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ για το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως και 31 Ιουλίου 2013, και, συγκεκριμένα, ένας Καθηγητής Ξύλινων και Χάλκινων Πνευστών και ένας Κρουστών.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Μουζακίου
Οκτώ θέσεις θα καλυφθούν, εκ των οποίων δύο Καθηγητών Μουσικής κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ, τέσσερις Καθηγητές Καλλιτεχνικών κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ, εκ των οποίων δύο Ζωγράφοι και δύο Θεατρολόγοι και δύο Γυμναστές ΠΕ για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 31 Ιουλίου 2013.

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι
Προκηρύχθηκε μία θέση Καθηγητή Καλλιτεχνικών ΠΕ ή ΤΕ στην ειδικότητα Αγγειοπλαστικής - Κεραμικής για το χρονικό διάστημα από την 01 Ιανουαρίου 2013 έως και τις 30 Ιουνίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 24453 50137.

Οργανισμός Νεολαίας Διονύσου

Εως αύριο το μεσημέρι θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό του Οργανισμού Νεολαίας, Αθλησης και Πολιτισμού Δήμου Διονύσου «Ο Θέσπις», ο οποίος προτίθεται να καλύψει δέκα θέσεις Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Οι θέσεις αντιστοιχούν -από μία- στις ειδικότητες: Καθηγητή Ενόργανης Γυμναστικής, Ποδοσφαίρου, Τένις, Ρυθμικής Γυμναστικής, Παραδοσιακών Χορών, Ποδηλασίας, Κλασικού Αθλητισμού και Καθηγητή ΑΜΕΑ. Επίσης, θα προσληφθούν δύο Καθηγητές οποιασδήποτε ειδικότητας.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από τις 17 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιουνίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 8161683.

Δήμος Αλιάρτου

Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για πέντε θέσεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής στον Δήμο Αλιάρτου.

Ειδικότερα, το προσωπικό θα επιλεγεί από τις εξής ισάριθμες ειδικεύσεις:

Ασκηση στην προσχολική ηλικία, μία θέση,Ασκηση στην πεζοπορία και τους παραδοσιακούς χορούς, μία θέση,Ασκηση στην εφηβική ηλικία, μία θέση,Αθληση και γυναίκα, μία θέση, καιΔιάφορα προγράμματα, μία θέση.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία, έως και τις 14 Ιουνίου 2013.

Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Δήμος Αλιάρτου, Λεωφόρος Αθηνών, Τ.Κ. 320 01, Αλίαρτος.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22683 50211.

Δήμος Κρωπίας

Eως αύριο το μεσημέρι θα υποβάλλονται αιτήσεις στο Νομικό Πρόσωπο «Σφήτος» του Δήμου Κρωπίας, όπου θα προσληφθούν δέκα καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών, και θα πρέπει να έχουν ηλικία από 22 έως 65 ετών, την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους και να μην έχουν κώλυμα κατά τον Υπαλληλικό Κώδικα.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 6026272 (εσωτ.156).

Δήμος Πρέβεζας

Τέσσερις θέσεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής προκήρυξε ο Δήμος Πρέβεζας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ωρομίσθια αποζημίωση, για τις οποίες η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει έως και τις 28 Δεκεμβρίου.

Εκτός από την αίτηση, οι υποψήφιοι θα πρέπει να συνυποβάλουν, μεταξύ άλλων, βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία τους στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας, υπεύθυνη δήλωση ανεργίας, επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα, κάρτα ανεργίας, επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση του δήμου περί μόνιμης κατοικίας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26820-25503.

ΔΗΚΕ Θηβαίων

Εννέα προσλήψεις θα πραγματοποιήσει άμεσα η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων για την κάλυψη εννέα θέσεων εποχικού προσωπικού. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Θήβας για το σχολικό έτος 2012-2013.

Συγκεκριμένα, τις θέσεις θα καταλάβουν Καθηγητές, Δάσκαλοι και Επιμελητές κυρίως Μουσικών Οργάνων, οι οποίοι θα επιλεγούν από επτά ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες από αυτές είναι οι εξής δύο:

Καθηγητών Κλασικής Κιθάρας, δύο θέσεις, και

Καθηγητών Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν δύο Δάσκαλοι, ένας Βιολιού και ένας Παραδοσιακών Κρουστών, δύο Επιμελητές, εκ των οποίων ένας Πιάνου και ένας Βυζαντινής Μουσικής, και ένας Καθηγητής Μονωδίας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22620 29984.

Δήμος Αλίμου

Εως αύριο το μεσημέρι θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για την κάλυψη πέντε θέσεων εποχικού προσωπικού στον Δήμο Αλίμου. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους Πανεπιστημίου και αποφοίτους Λυκείου, οι οποίοι θα επιλεγούν από τρεις ειδικότητες ως εξής:

ΔΕ Καλλιτεχνών για θεατρικό παιχνίδι, τρεις θέσεις,ΠΕ Νηπιαγωγού, μία θέση, καιΔΕ Μουσικού, μία θέση.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για το χρονικό διάστημα του ενός έτους και δυνατότητα παράτασης.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 213 2008066.

8 γυμναστές στην Αργυρούπολη

Στην πρόσληψη οκτώ εποχικών Καθηγητών Φυσικής Αγωγής προχωρά άμεσα ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της περιόδου 2012-2013 στα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού. Οι υποψήφιοι Καθηγητές θα επιλεγούν βάσει της ειδίκευσής τους ως εξής:

Αντισφαίριση, δύο θέσεις,Κολύμβηση, δύο θέσεις,Στίβος, μία θέση, καιΑρση Βαρών, μία θέση.

Αιτήσεις υποβάλλονται στην ταχυδρομική διεύθυνση: Τριπόλεως 6 & Λεωφ. Κύπρου, Αργυρούπολη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 9624042 και 210 9600639.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ - ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα