17 θέσεις Software Developer από την BETA CAE Systems SA

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

H BETA CAE Systems SA, ανώνυμη εταιρία εξέλιξης συστημάτων λογισμικού για τον υπολογισμό μηχανολογικών κατασκευών, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατέχει σήμερα δεσπόζουσα θέση, στον τομέα της, στη διεθνή αγορά.

Με αντιπροσώπους στη Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Ιταλία, Αμερική,

Ιαπωνία, Κορέα, Κίνα, Βραζιλία, Τουρκία και Ινδία, έχει πελάτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη μελέτη και κατασκευή αυτοκινήτων, μονοθέσιων F1, αεροπλάνων, τραίνων, πλοίων, βαρέων οχημάτων και γενικότερα μηχανολογικών κατασκευών.

Η εταιρία εξελίσσει και προωθεί τα προγράμματα:

ANSA προεπεξεργαστής μETA μετεπεξεργαστής

για εφαρμογές πεπερασμένων στοιχείων στις περιοχές στατικής, δυναμικής, σύγκρουσης, ακουστικής, άνεσης και αεροδυναμικής των οχημάτων ή άλλων κατασκευών.

H BETA CAE Systems στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους 4.000 τμ. στο Κάτω Σχολάρι, 25 χλμ., από το κέντρο της πόλης.

Σήμερα η BETA CAE Systems SA ανήκει στις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ελλάδος (Hellastat).

Οι 145 από τους 164 συνεργάτες της BETA CAE Systems, 91 στην εξέλιξη και 54 στην υποστήριξη πελατών, είναι Μηχανικοί (μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, πολιτικοί), Μαθηματικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, Ανώτερης ή Ανώτατης εκπαίδευσης, με διάθεση για συνεχή διεύρυνση των γνώσεών τους. Ο μέσος όρος ηλικίας των συνεργατών της εταιρίας είναι τα 35 χρόνια. Το επιστημονικό έργο των συνεργατών της εταιρίας επικουρείται από βιβλιοθήκη 3500 τόμων (επιστημονικού ενδιαφέροντος, συναφούς με το αντικείμενό της) και 15 διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επιπρόσθετα, εσωτερικά προγράμματα εκπαίδευσης και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια, συμβάλλουν στη διαρκή επιμόρφωση των συνεργατών της εταιρίας.

Ψάχνουμε για νέους και νέες με πάθος για τον προγραμματισμό και την ομαδική δουλειά, που θα αποτελέσουν τους αυριανούς μας συναδέλφους.

Θέσεις:

Junior   Software  Developer    (JSD-FEP-ENG)              Θέσεις 5
Junior  Software  Developer    (JSD-FEP-CSC)               Θέσεις 5
Junior Software  Developer     (JSD-SLV)                        Θέσεις 2
Junior Software Engineer        (JSD-GUI-ENG.CSC)        Θέσεις 4
Software Engineer                      (SE-OPENGL)                  Θέση 1

Προσφέρονται:

Η BETA CAE Systems προσβλέποντας στην αρμονική συνεργασία των ανθρώπων της, εντός και εκτός εργασίας προσφέρει:

Σχέση εξαρτημένης εργασίας μετά από εξάμηνη αξιολόγηση. Συνθήκες ομαδικής και δημιουργικής εργασίας. Συνεχόμενη εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες σχετικές με το αντικείμενο. Πρόσθετη ασφάλεια υγείας και ατυχήματος. Διεθνής ταξιδιωτική ασφάλιση κατά τα επαγγελματικά ταξίδια. Σνακ , καφέδες και μεσημεριαν
Keywords
Τυχαία Θέματα