18 θέσεις στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού

Εργασία

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου. Η επιλογή των υποψηφίων θα γί νει από την επιτροπή αξιολόγησης. Η επιτροπή θα αξιολογήσει τους υποψηφίους ως προς τα τυπικά τους προσόντα βάσει των βιογραφικών σημειωμάτων και θα συντάξει πίνακα επιτυχόντων. Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία πρόσληψης. Στη συνέχεια όσοι επιλεγούν θα περάσουν από προσωπική συνέντευξη. Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη θα πρέπει να

προσκομίσουν αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους και όποια δικαιολογητικά τους ζητηθούν για την πιστοποίηση των αναγραφομένων στοιχείων στα βιογραφικά τους. (Τα Νέα)

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα