2 Εξωτερικοί Συνεργάτες στο Δ.Π.Θ

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Η Επιτροπή Ερευνών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Εγκατάσταση συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης πλημμυρών στην υδρολογική λεκάνη του ποταμού Άρδα για τη μείωση του κινδύνου στη διασυνοριακή ζώνη» αποφάσισε να απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη έως δυο (02) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου.

Απαιτούμενα Προσόντα:

Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας,
η οποία πρέπει να πιστοποιείται από τίτλο σπουδών ή από σπουδές σε Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Άριστη γνώση χρήσης εξειδικευμένων προγραμμάτων Η/Υ (FLUENT, ARCGIS, AUTOCAD, FLDWAV, HEC-RAS, HEC-HMS, SWAT)

Επιθυμητά προσόντα

Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών στην περιοχή της υδραυλικής –ρευστομηχανικής - υδραυλικών έργων Δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και σε συνέδρια Προϋπηρεσία σε ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα

Η διάρκεια της σύμβασης μπορεί να είναι από 10-14 μήνες .

Καταληκτική ημερομηνία: 07/12/2012 (14:00)

Πληροφορίες: τηλ. 2541079610

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται, και στον παρακάτω σύνδεσμο:
-> ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ARDA)

Attachment Size Attachment Size ARDA_PROSKLHSH_221112_pk.pdf 229.91 KB  

 

Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασία Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα