2 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού στην "Πολιόχνη" (Λήμνος)

Εργασία

H Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία "Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου"με διακριτικό τίτλο "Πολιόχνη", σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ προκηρύσσει:

Δύο θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού από το χώρο των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Απαιτούμενα προσόντα:

Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης:Ψυχολογίας με άδεια άσκησης
επαγγέλματος,Kοινωνιολογίας,Κοινωνικής Ανθρωπολογίας,Κοινωνικής Εργασίας και Διοίκησης (ΠΕ/ΤΕ) με άδεια άσκησης επαγγέλματος.Καλή γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας, κατά προτίμηση της Αγγλικής.Γνώση χρήσης Η/Υ.

Oι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα θα δώσουν συνέντευξη σε ημερομηνία που θα τους ανακοινωθεί, ενώ η αξιολόγησή τους θα γίνει από επιτροπή που θα οριστεί από το Δ.Σ. του Κέντρου.

Καταληκτική ημερομηνία: Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πληροφορίες: τηλ. 22540-22751.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο αρχείο που επισυνάπτεται.

AttachmentSizePolioxni_121212_pk.pdf182.09 KB

Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα