35 εποχικοί υπάλληλοι στο Δήμο Διονύσου

Εργασία

Θέσεις για οδηγούς απορριμματοφόρου και εργάτες καθαριότητας στο Δήμο Διονύσου. Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα υπογράψει συμβάσεις οκτών μηνών

Την πρόσληψη 35 εποχικών υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Διονύσου. Οι νέοι υπάλληλοι θα υπογράψουν οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προσδιοριστεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Η κατανομή των θέσεων εργασίας έχει ως εξής:

ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου 7,

Υ Εργατών Καθαριότητας 28

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις των οδηγών πρέπει να έχουν τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανάλογης

ειδικότητας, κάρτα ψηφιακού ταχογράφου οδηγού και ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ. Κατηγορίας.

Οι εργάτες υποχρεούνται να διαθέτουν απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή Δημοτικού για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980.

Οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν με κοινωνικά κριτήρια

Αυτά είναι: χρόνος ανεργίας έως και 800 μόρια, γονέας ανήλικων τέκνων 30 μόρια για κάθε τέκνο, πολυτεκνική ιδιότητα έως και 300 μόρια, γονέας ή τέκνο μονογνεϊκής οικογένειας έως 250 μόρια, βαθμός βασικού τίτλου έως 380 μόρια και εμπειρία έως 420 μόρια. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται εκείνος που διαθέτι τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο, δηλαδή το χρόνο ανεργίας. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να προσκομίσουν έντυπο ΣΟΧ 1 του ΑΣΕΠ μαζί με τα απαραίτητα αποδεικτικά των προσόντων τους.

Οι φάκελοι θα κατατίθενται στη διεύθυνση: Λεωφόρος Λίμνης Μαραθώνος και Αθ. Διάκου 1, ΤΚ 14565 Αγιος Στέφανος, Πρωτόκολλο υπόψη Γεωργιάς Λεκεράκου τηλέφωνο 213 2030600

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα