430 νέες προσλήψεις συμβολαιογράφων

Εργασία

430 νέες προσλήψεις συμβολαιογράφων

Μέσω γραπτών εξετάσεων σε πέντε μαθήματα θα επιλεγούν οι συμβολαιογράφοι στα Εφετεία όλης της χώρας

Κατάθεση δικαιολογητικών έως τις 22 Φεβρουαρίου

Ο διαγωνισμός είναι ενιαίος για όλη τη χώρα και διεξάγεται την ίδια μέρα και ώρα για τις περιφέρειες όλων των Εφετείων. Το πρόγραμμα του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στα καταστήματα των Εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης και στην ηλεκτρονική

σελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης www.ministryofjustice.gr

Με γραπτό διαγωνισμό θα επιλεγούν 430 συμβολαιογράφοι σε όλη τη χώρα. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στην έδρα των Εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους έως τις 22 Φεβρουαρίου. Δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν δικηγόροι και υποθηκοφύλακες που πληρούν τα τυπικά προσόντα του διορισμού σε θέση συμβολαιογράφου. Οι γραπτές εξετάσεις αφορούν στα μαθήματα: Αστικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Πολιτική Δικονομία, Κώδικας συμβολαιογράφων, Ειδικοί νόμοι της οροφοκτησίας και κάθετης ιδιοκτησίας, και προαιρετικά, σε μία έως δύο ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά).

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνε με συνθετική παρουσίαση πρακτικού θέματος και ερωτημάτων θεωρητικού χαρακτήρα. Το πρόγραμμα του διαγωνισμού θα καθοριστεί με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής τις προσεχείς ημέρες. Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός είναι ενιαίος για όλη τη χώρα και διεξάγεται την ίδια ημέρα και ώρα για τις περιφέρειες όλων των Εφετείων. Ο φάκελος των δικαιολογητικών περιλαμβάνει φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και αποδεικτικό καταβολής 60 ευρώ στο Γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 7767234 στον κ. Γιαννουλάτο.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα