55 θέσεις για ανέργους στο Δήμο Τυρνάβου

Εργασία

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» στα πλαίσια της Δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), υλοποιεί το πρόγραμμα «Πρωτοβουλία για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων

Ομάδων του Δήμου Τυρνάβου», με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων πληθυσμού του Δήμου Τυρνάβου.

Στόχος του έργου «Πρωτοβουλία για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων του Δήμου Τυρνάβου» είναι η προετοιμασία 55 ανέργων ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δήμου Τυρνάβου για την εξασφάλιση μιας θέσης εργασίας στην περιοχή τους. Κεντρικός στόχος είναι η ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, ως αποτέλεσμα διάγνωσης εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων στην περιοχή παρέμβασης. Μέσω των υλοποιούμενων πράξεων θα υποστηριχθούν τόσο οι ωφελούμενοι – άνεργοι, όσο και οι επιχειρήσεις διότι θα δοθεί έμφαση στη διερεύνηση της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για την ανάδειξη νέων βιώσιμων πεδίων επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης:

· Συντονιστής: ΚΕΚ ΔΥΝΑΜΙΚΗ · Ινστιτούτο Εργασίας Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Ελλάδας (ΙΝ.Ε.Γ.Σ.Ε.Ε.)
· Δήμος Τυρνάβου
· Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου
· Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών
· Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου
· Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης ΘΕΣΙΣ

Περιοχή Παρέμβασης: Περιοχή παρέμβασης της Πράξης είναι ο Δήμος Τυρνάβου.

Ωφελούμενοι:
Ωφελούμενοι της Πράξης είναι 55 άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, ή στον ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου Ανεργίας, κάτοικοι του Δήμου Τυρνάβου που ανήκουν στις παρακάτω ευπαθείς κοινωνικά ομάδες:

- Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια - Άτομα μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα
- Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών
- Άτομα με θρησκευτικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες (Τσιγγάνοι)

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί έλεγχος πληρότητας δικαιολογητικών (απόρριψη αιτήσεων όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην πρόσκληση)

Κατόπιν οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη από ειδική ομάδα. Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από την τριμελή Επιτροπή Επιλογής (Στέλεχος της Συμβουλευτικής, Εκπρόσωπος της Κατάρτισης και Εκπρόσωπος του Συντονιστή), η οποία θα κάνει την τελική κατάταξη των ενδιαφερομένων και θα συντάξει τους τελικούς καταλόγους επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων.

Τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στο Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης, στον Υπεύθυνο της Συμβουλευτικής και στην Αναθέτουσα Αρχή, ενώ θα αναρτηθούν και στον χώρο του συντονιστή εταίρου. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» δεσμεύεται ότι θα τηρήσει τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 2 στοιχείο δ του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1828/2006 της Επιτροπής περί μη δημοσιοποίησης των ονομάτων των ωφελουμένων / συμμετεχόντων στις δράσεις των πράξεων που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ και γι’ αυτό θα προβεί σε κωδικοποίηση της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων επιλογής, όπου αυτό απαιτείται, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διαφάνεια κατά τη διαδικασία αυτή, με τη χρήση αριθμού πρωτοκόλλου της υποβληθείσας αίτησης, αντί του ονοματεπώνυμου εκάστου ωφελουμένου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την Πράξη, να παραλαμβάνουν και να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής: · ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κεντρικής Πλατείας 5 (πλησίον ΚΕΠ)- Τύρναβος Τηλ.: 2492350314
Αρμόδιο Πρόσωπο: Χατζηζήση Ελένη
Επίσης πληροφορίες για την Πράξη, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η αίτηση συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Α.Σ. «ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»: www . tirnavos - topeko . gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής από τις 28/1/2013 έως τις 18/2/2013 και ώρες 10:00 – 13:00.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα